Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2013

XAΛΑΝΔΡΙ: ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ!!!


Η γραμματεία του Δημοτικού Συμβουλίου του Χαλανδρίου ενημέρωσε σήμερα όλους, όσοι είναι υπόχρεοι να αναρτήσουν το ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ, στέλνοντας ενημερωτικό δελτίο τύπου. Ελπίζουμε να το έλαβαν ΟΛΟΙ το μέιλ  και να το αναρτήσουν όπως ο νόμος ΟΡΙΖΕΙ! Δεν είναι ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ!  Για να δούμε πόσοι θα κάνουν πράξη την υποχρέωσή τους. Δεν υπάρχουν πλέον περιθώρια...Δείτε το δελτίο τύπου που εστάλη...Εμείς από αυτό εδώ το μπλογκ πάντως έχουμε κάνει ουκ ολίγες φορές αναφορές για το επίμαχο ζήτημα. Μάλλον για να το θέσουμε σωστά ήμασταν οι ΠΡΩΤΟΙ που θίξαμε το ζήτημα.


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ 11/01/2013
ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ Αριθ. πρωτ.: 554
Δ/ΝΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ
ΤΜΗΜΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΔΗΜ. ΟΡΓΑΝΩΝ 


Αρμόδια : Κούκα Ελένη
Διεύθυνση : Αγ. Γεωργίου 30
Τ.Κ. : 152 33 ΠΡΟΣ
Τηλέφωνο : 2132023902-908 κ.κ. Δημοτικούς Συμβούλους
FAX : 2132023904

ΘΕΜΑ: Υποβολή δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης αιρετών. 
Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 1, του Ν. 3213/03 και του άρθρου 13 παρ. 4α του Ν. 3242/04, είστε υπόχρεοι να υποβάλλετε δήλωση περιουσιακής κατάστασης στον Άρειο Πάγο μέσα σε ενενήντα (90) μέρες από την ορκωμοσία σας ή την ανάληψη των καθηκόντων σας. Επίσης η δήλωση αυτή υποβάλλεται κάθε χρόνο κατά το διάστημα της θητείας, της άσκησης της δραστηριότητας ή της διατήρησης της ιδιότητας των υπόχρεων και για τρία (3) χρόνια μετά την απώλεια ή τη λήξη της, το αργότερο την 30η Ιουνίου κάθε έτους.
Περαιτέρω όπως ορίζεται στο άρθρο παρ. 4 του ν. 3852/2010(ΦΕΚ Α΄87), ο Δήμαρχος, οι Αντιδήμαρχοι και τα μέλη της οικονομικής επιτροπής και της επιτροπής ποιότητας ζωής είναι υπόχρεοι να υποβάλλουν την ετήσια δήλωση για την περιουσιακή τους κατάσταση σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και να την δημοσιοποιούν με ανάρτηση στην ιστοσελίδα του Δήμου.
Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι, το έντυπο θα το βρείτε στην ιστοσελίδα www.hellenic-fiu.gr στην ενότητα: Γ΄Μονάδα ελέγχου δηλώσεων. Οι δηλώσεις υποβάλλονται στη Γ΄Μονάδα της Αρχής είτε αυτοπροσώπως, είτε με αντιπρόσωπο, είτε ταχυδρομικώς στη Δ/νση :

ΑΡΧΗ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΣΟΔΩΝ ΑΠΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ( Γ΄ΜΟΝΑΔΑ) ΑΛΚΙΦΡΟΝΟΣ 92, 11853 ΑΘΗΝΑ


Η ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ Δ/ΝΣΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ 
ΕΛΕΝΗ ΚΟΥΚΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου