Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Η ΕΡΩΤΙΚΗ ΣΧΕΣΗ, Η ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ 130.000 ΚΑΙ Η ΑΘΩΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΟΥΣ!


Ελεύθερη χωρίς όρους αφέθηκε χθες μετά την απολογία της 40χρονη κάτοικος Ρόδου η οποία κατηγορούνταν ότι υπεξαίρεσε 130.000 ευρώ και διάφορα χρυσαφικά από επιχειρηματία με τον οποίο διατηρούσε σχέση.

Η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης όταν στο τέλος Αυγούστου 2012 ο επιχειρηματίας προσέφυγε στη δικαιοσύνη καταθέτοντας μήνυση αλλά και αγωγή στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Ρόδου διεκδικώντας αποζημίωση ύψους 254.000 ευρώ.

Σε ότι αφορά το ποινικό μέρος της υπόθεσης χθες η 40χρονη, συνοδευόμενη από το δικηγόρο της κ. Ιωάννη Παντελίδη προσήχθη ενώπιον του ανακριτή Ρόδου προκειμένου να απολογηθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 40χρονη επεσήμανε πως δεν ευσταθούν οι κατηγορίες τόσο της υπεξαίρεσης όσο και της απάτης που της καταλογίζει ο επιχειρηματίας, καθώς ουδέποτε πήρε χρυσαφικά, ενώ σε ότι αφορά το χρηματικό ποσό των 130.000 ευρώ επρόκειτο για δωρεά.

Επίσης η ίδια για το αυτοκίνητο που φέρεται να της αγόρασε ο επιχειρηματίας, δήλωσε ότι είναι δικό της και πως τα όσα της καταλογίζονται δεν ευσταθούν. Τελικά με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή η 40χρονη αφέθηκε ελεύθερη χωρίς να της επιβληθεί κάποιος όρος.

Σημειώνεται πως στην μηνυτήρια αναφορά που υπέβαλε ο 45χρονος επιχειρηματίας αναφέρει μεταξύ άλλων πως η 40χρονη αφαίρεσε από χώρο του σπιτιού όπου είχε κρύψει ο ίδιος, 130.000 ευρώ τα οποία στη συνέχεια κατέθεσε σε τράπεζα σε προθεσμιακή κατάθεση στο όνομά της, και πως τον ανάγκασε να της αγοράσει και ένα αυτοκίνητο υποσχόμενη ότι θα του επέστρεφε τα χρήματα.

Ο ίδιος καταγγέλλει επίσης πως τον Αύγουστο του 2011 μετά από καβγά που είχε με την 40χρονη, η τελευταία πήρε ένα αυτοκίνητο δικό του, 5.000 ευρώ από το ταμείο του καταστήματος του και μία πιστωτική κάρτα και έφυγε. Σε κάθε περίπτωση η 40χρονη αρνείται τα όσα της καταλογίζει ο επιχειρηματίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου