Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

H "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ


Εθνικιστικές Κατασκηνώσεις, όπου... εκπαιδεύονται τα μέλη τους πραγματοποιούν...κάθε χρόνο σε όλη την Ελλάδα σύνδεσμοι της «Χρυσής Αυγής».
Στα Χανιά το διήμερο 4-5 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί η 3η Εθνικιστική Κατασκήνωση Κρήτης, ενώ ανάλογες κατασκηνώσεις θα γίνουν και σε άλλα σημεία της χώρας.

Η κατασκήνωση αποτελεί ένα είδος... εκπαίδευσης των μελών του συνδέσμου.

Συγκεκριμένα το πρόγραμμα περιλαμβάνει ομιλίες των πυρήνων των συνδέσμων, προβολές (;), σεμινάρια πολεμικών τεχνών (!), καθώς επίσης γυμναστική, αθλοπαιδιές, διαδρομές στη φύση, αλλά και εθνικιστικά ροκ πάρτι(;). Να σημειωθεί ότι τα σεμινάρια πολεμικών τεχνών πραγματοποιούνται από την ομάδα «Πάμμαχον»(*)



Κι αν νομίζετε ότι στις κατασκηνώσεις αυτές η συμμετοχή είναι μικρή πλανάστε πλάνην οικτρά… Σύμφωνα με πληροφορίες, που έχει tomargaritari.gr, εκατοντάδες μέλη λαμβάνουν μέρος, ενώ σε μερικά καμπ έχουν καταγραφεί έως και 1.000 συμμετοχές. Οι περισσότεροι είναι άνδρες νεαρής ηλικίας, αλλά υπάρχει και σημαντικός αριθμός γυναικών.

Πολλές φορές το παρών δίνει και ο πρόεδρος Νίκος Μιχαλολιάκος, ο οποίος και απευθύνει χαιρετισμό.

Για να συμμετάσχεις σε μια τέτοια κατασκήνωση, πρέπει να έχεις μαζί σου τον… κατάλληλο εξοπλισμό.

«Αντίσκηνο, προσωπικά είδη (δύο αθλητικά μαύρα μπλουζάκια), άρβυλα, αθλητική περιβολή και πάνω απ' όλα καλή διάθεση και όρεξη, ώστε να περάσουμε ένα τριήμερο όπως αρμόζει σε Χρυσαυγίτες» αναφέρει σχετική ανακοίνωση συνδέσμου, αλλά αν θες πιο συγκεκριμένες πληροφορίες σε παραπέμπουν σε ένα κινητό αριθμό, όπου αφού συστηθείς και βεβαιωθούν ότι είσαι… δικός τους, τότε σου εξηγούν τι ακριβώς περιλαμβάνουν τα… προσωπικά είδη.





*Όταν μάχεται κανείς για τη ζωή του, δεν έχει όρια σύμφωνα με το «Πάμμαχον». Ο λόγος που αναπτύχθηκαν οι πολεμικές τέχνες ήταν, εξ αρχής, η αντιμετώπιση της λεπίδας (και άλλων επικίνδυνων όπλων) στη μάχη, ενώ τα αθλήματα μονομαχίας ως αναίμακτος τρόπος προπόνησης στην ταχύτητα, τη δύναμη, την τεχνική, την ακρίβεια, το συγχρονισμό, και όλα τα λοιπά στοιχεία που απαιτούνται για την εφαρμογή των πολεμικών τεχνών.

tomargaritari.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου