Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

ΣΟΚ! 55ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΑΥΤΟΠΥΡΟΒΟΛΗΘΗΚΕ!

Ρεπορτάζ: Λιάνα Μπουκουβάλα
Συγκλονισμένη είναι από χθες η τοπική κοινωνία της Καρδίτσας από την αυτοκτονία ενός 55χρονου επιχειρηματία, που έδωσε τέλος στη ζωή του με καραμπίνα κατευθείαν στην καρδιά.

Σύμφωνα με επικοινωνία που είχε το spirospero.gr, με κάτοικο της περιοχής, πρόκειται για τον Χρήστο Λαδιά, κάτοικο Καρδίτσας, που τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιούνταν στο χώρο της οινοποιίας διατηρώντας δικό του οινοποιείο σε ένα χωριό λίγα χιλιόμετρα έξω από την πόλη, την Πτελοπούλα.

Ο αυτόχειρας ήταν παντρεμένος και είχε ένα γιο 25 ετών, ο οποίος και τον βρήκε αιμόφυρτο χθες το απόγευμα. Σημειώνουμε ότι η οικογένεια τον αναζητούσε από τις πρωινές ώρες.

Ο 55χρονος άνδρας ήταν αρκετά αγαπητός στην τοπική κοινωνία της Καρδίτσας αφού εκτός από υπάλληλος της Νομαρχίας για αρκετά χρόνια, είχε κατέβει και υποψήφιος Δήμαρχος σε δήμο της Λίμνης Πλαστήρα.

Τα αίτια του θανάτου του μέχρι στιγμής παραμένουν άγνωστα, ωστόσο άνθρωποι που γνώριζαν καλά τον αυτόχειρα λένε πως αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα. Είχε πολλά χρέη τα οποία δεν μπορούσε να καλύψει, τόσο σε φίλους του όσο και σε τράπεζες τα οποία φαίνεται πως τον οδήγησαν σε αδιέξοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου