Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΖΗΤΗΣΕΙ Ο ΡΑΠΑΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΗΘΕΛΑΝ...ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΟΥΡΓΟ!


Τον άνθρωπο που είχε ζητήσει ο Βασίλης Ράπανος ως υφυπουργό του, αλλά δεν του έκαναν το χατήρι, υπουργοποίησαν οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί.Οι πληροφορίες του spirospero.gr επιμένουν ότι ο κ. Ράπανος είχε δεχτεί να αναλάβει το υπουργείο οικονομικών πλαισιωμένος απο τους κ.κ. Στουρνάρα, Γιαννίτση, Ζανιά και Παπαδόπουλο.

Όταν είδε ότι -παρά τις υποσχέσεις του Αντώνη Σαμαρά-αυτό δεν έγινε.."αρρώστησε".

Τα γεγονότα επιβεβαιώνουν το spirospero που από την πρώτη στιγμή είχε γράψει:

"Την ώρα που ο νέος Υπουργός Οικονομικών Βασίλης Ράπανος, βρίσκεται στο νοσοκομείο Υγεία, οι φήμες οργιάζουν για τη σοβαρότητα ή μη της κατάστασης της υγείας του.

Πληροφορίες που ψιθυρίζονται σε... πολιτικές παρέες, θέλουν τον κ. Ράπανο να επικαλέστηκε ασθένεια, για να κερδίσει χρόνο και να ανασυντάξει την τακτική του.

Εξήγηση για την ασυνήθιστη απόφαση του Υπουργού Οικονομικών ότι δεν τηρήθηκαν οι συμφωνίες κυριών.

Συγκεκριμένα οι φήμες θέλουν τον κ. Ράπανο να έχει δεχτεί τον υπουργικό θώκο με την προϋπόθεση να στελεχωθεί το «καυτό» Υπουργείο Οικονομικών από υφυπουργούς της επιλογής και φυσικά εμπιστοσύνης του. Όμως, εκ του αποτελέσματος διαπίστωσε ότι οι δεσμεύσεις δεν τηρήθηκαν κι έτσι «αρρώστησε» ώστε να καταστρώσει το σχέδιο χειρισμού των νέων δεδομένων.

Μάλιστα, οι πληροφορίες λένε ότι αυτός είναι και ο λόγος που ο Υπουργός νοσηλεύεται σε ιδιωτικό νοσοκομείο και όχι δημόσιο".

Τελικά ένας εκ των απορριφθέντων...έγινε υπουργός Οικονομικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου