Σάββατο, 9 Ιουνίου 2012

ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΛΕΝΑ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΣΤΟ ΒΟΛΟ!(ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!)

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ το video με τις δηλώσεις του λαχειοπώλη, πρώην ψηφοφόρου του ΠΑΣΟΚ!


Στον Βόλο βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου η κ. Μιλένα Αποστολάκη, στο πλαίσιο της πανθεσσαλικής της περιοδείας, ως υπεύθυνης στην περιοχή για την τρέχουσα προεκλογική περίοδο. Η κ. Αποστολάκη, περιστοιχισμένη από το Γραμματέα της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας και μόνον 3 από τους 7 υποψήφιους Βουλευτές Μαγνησίας του κόμματος, καθότι οι υπόλοιποι απουσιάζαν λόγω άλλων υποχρεώσεων, παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στο πρώην Δημαρχείο της Νέας Ιωνίας.

Βέβαια, οι συνεντεύξεις Τύπου στελεχών του ΠΑΣΟΚ στην περιοχή μπορεί να μην θυμίζουν σε τίποτα πλέον τις άλλοτε υπερ-προβεβλημένες κομματικές φιέστες, με τους ψηφοφόρους του κόμματος να "βουλιάζουν" τις αίθουσες διεξαγωγής τους, αλλά αυτό που συνέβη το πρωινό του Σαββάτου στον Βόλο είναι πραγματικά απ' τ' άγραφα.

Την κ. Μιλένα Αποστολάκη υποδέχθηκε μονάχα ένας πολίτης, γνωστός λαχειοπώλης της πόλης και αυτός, λίγο πριν την έναρξη της συνέντευξής της, ως πρώην ψηφοφόρος του ΠΑΣΟΚ, δήλωσε στην κάμερα τουe-Volos.gr ότι θα ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΕΙΤΕ και ΑΚΟΥΣΤΕ τις δηλώσεις του μοναδικού πολίτη που υποδέχθηκε την κ. Μιλένα Αποστολάκη στον Βόλο και ένα μικρό στιγμιότυπο από την συνέντευξή της:


evolos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου