Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΚΑΛΟΠ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ!

Ακόμη ένα μυστικό γκάλοπ, το οποίο ξεκίνησε μόλις χθες, το πρωί της Παρασκευής, σε μεγάλες πόλεις της χώρας, φέρνει τα πάνω κάτω, εν όψει των εκλογών της 17ης Ιουνίου. Μιλάμε για πολύ μεγάλες ανατροπές! Συγκεκριμένα....

Σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα, σε δείγμα περίπου 800 ανθρώπων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Ηράκλειο, φαίνεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κάθε άλλο παρά κονταροχτυπιέται με τη Νέα Δημοκρατία, αφού βρίσκεται δεύτερος, με διαφορά τουλάχιστον 3ων μονάδων, με αυξημένα τα ποσοστά του, όμως, σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές.

Από την άλλη, η Νέα Δημοκρατία είναι πρώτη, όχι όμως με τα τεράστια νούμερα που της έδιναν οι τελευταίες δημοσκοπήσεις, ενώ το ΠΑΣΟΚ κινείται περίπου στα ίδια επίπεδα με την προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση.

Οι εκπλήξεις:

Μεγάλη πτώση καταγράφει το ΚΚΕ, το οποίο μπαίνει μεν στη Βουλή, όμως με ποσοστό κάτω του 4%!

Θεαματική είναι η άνοδος της ΔΗΜΑΡ, η οποία σε ορισμένες περιοχές φλερτάρει ακόμη και με την τρίτη θέση!

Μεγάλη είναι η πτώση της Χρυσής Αυγής, η οποία φαίνεται ότι όχι μόνο πληρώνει τις τελευταίες εμφανίσεις του Κασιδιάρη (βλέπε μπουνίδια στην Κανέλλη και βρισίδια στον Πλεύρη) αλλά.... βάζει και το ΛΑΟΣ στη Βουλή και μάλιστα με ποσοστά κοντά στο 4%!

Σε ότι αφορά τους Ανεξάρτητους Έλληνες, κυμαίνονται περίπου στα ίδια επίπεδα με τις προηγούμενες εκλογές, έχοντας όμως ελαφρά κάμψη.

Τέλος, Οικολόγοι και Τζήμερος - Μάνος, μένουν εκτός Βουλής, με ποσοστά που κυμαίνονται κάτω του 2%, αμφότεροι.

Βέβαια, θα πρέπει να τονίσουμε ό,τι η έρευνα βρίσκεται ακόμη σε εξαιρετικά πρώιμο στάδιο, συνεπώς, μπορεί όλα τα παραπάνω να μεταβληθούν. Όμως, δεν παύει να πρόκειται για τα πρώτα στοιχεία, πολύ αξιόπιστης εταιρείας του χώρου, που σπάνια πέφτει έξω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου