Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

ΣΕ ΑΝΑΜΜΕΝΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ Η «ΛΩΞΑΝΤΡΑ» ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ! ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ – ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΣΤΟΝ ΠΑΠΟΥΛΙΑ...


Κορυφώνονται οι παρασκηνιακές διαβουλεύσεις στην Ελλάδα, ενόψει της νέας εκλογικής αναμέτρησης και η Μερκελίνα δεν έχασε ευκαιρία να χώσει πάλι τη μύτη της.

Πρωί – πρωί, η καγκελάριος της Γερμανίας τηλεφώνησε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια και -σύμφωνα με πληροφορίες- συνομίλησαν για τις πολιτικές εξελίξεις.
Δεν είναι γνωστό τι ακριβώς θέλησε να πληροφορηθεί από τον κ. Παπούλια η κυρία Μέρκελ, ούτε και αν μετέφερε κάποιου είδους "μήνυμα" προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από την Προεδρία της Δημοκρατίας: "Με πρωτοβουλία της Καγκελαρίου κ. Άνγκελα Μέρκελ πραγματοποιήθηκε τηλεφωνική συνομιλία με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια, για το περιεχόμενο της οποίας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα ενημερώσει τον Πρωθυπουργό".
Ήδη ο κ. Παπούλιας ενημέρωσε τηλεφωνικώς τον υπηρεσιακό πρωθυπουργό κ. Παναγιώτη Πικραμμένο για τα όσα συζήτησε με την κυρία Μέρκελ και αναμένονται ανακοινώσεις, οι οποίες βέβαια όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις, μάλλον θα είναι γενικόλογες. Σιγά μην τολμήσει κανείς να μας πει την αλήθεια για το τι ακριβώς ζήτησε η «Λωξάντρα» της Ευρώπης...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου