Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

ΘΑ ΝΤΥΘΕΙ ΝΥΦΗ Η ΜΑDONNA;


Νυφούλα για τρίτη φορά και στα 53 της θέλουν οι φήμες την Madonna, καθώς ο 24χρονος σύντροφός της, ο χορευτής Brahim Zaibat, της έκανε πρόταση γάμου!Σύμφωνα με όσα αναφέρουν δημοσιεύματα του ξένου Τύπου, το boy toy της «βασίλισσας της ποπ»της ζήτησε να επισημοποιήσουν την σχέση τους πριν από μερικές εβδομάδες, στη Νέα Υόρκη.
Τι απάντησε η Madge;Οι φήμες λένε ότι… ζήτησε πίστωση χρόνου, καθώς θέλει να το σκεφτεί καλύτερα πριν πει ή όχι το μεγάλο «ναι»!
«Είναι πολύ ευτυχισμένη με τον Brahim. Οι φίλοι της δεν είναι σίγουροι ότι είναι έτοιμη να παντρευτεί ξανά και τονίζουν πως η Madonna φοβάται να είναι μόνη. Το να έχει έναν άνδρα στο πλευρό της είναι βασικό για εκείνη και την κάνει να νιώθει νέα», δήλωσε πηγή από το περιβάλλον της τραγουδίστριας.
Παρά τα 29 χρόνια που τους χωρίζουν, η Madonna και ο Brahim είναι ζευγάρι από το 2010 και περνούν καλά μαζί. Μάλιστα, ο νεαρός χορευτής συνοδεύει την καλή του μέχρι και στις συναντήσεις της Kabbalah!
Για την… ιστορία, η Madge μετρά δύο διαζύγια: με τον Sean Penn και με Guy Ritchie. Μάλιστα, στο τελευταίο διαζύγιο, μετά από οκτώ χρόνια γάμου, είπε «γάμος ποτέ ξανά» - λες να αλλάξει γνώμη;




Star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου