Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

ΣΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ "DANCING WITH THE STARS III "



Ένα πρόσωπο-έκπληξη πρόκειται να προστεθεί στην κριτική επιτροπή του «Dancing With The Stars III», σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Πρωινής Μελέτης». Το πρόσωπο αυτό δεν είναι άλλο από την Κάτια Δανδουλάκη. Αν και ακουγόταν έντονα τις τελευταίες μέρες πως η ίδια θα έπαιρνε μέρος στο σόου χορού του ΑΝΤ1 ως διαγωνιζόμενη, τελικά η μεγαλύτερη πιθανότητα- σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες της πρωινής εκπομπής του Star- είναι να καθίσει στη θέση του κριτή, δίπλα στον Γιάννη Λάτσιο, τον Φωκά Ευαγγελινό και τον Αλέξη Κωστάλα.
Λέγεται πως η γνωστή ηθοποιός βείσκεται ένα βήμα πριν βάλει την υπογραφή της για το σόου. Άλλωστε η ίδια έχει ασχοληθεί στο παρελθόν με τον χορό. Πριν είναι οριστική η συμμετοχή της στο show, απομένει μια συνάντηση με τους ιθύνοντες ώστε να συζητηθεί το οικονομικό κομμάτι.
Λίγη ώρα μετά την προβολή του ρεπορτάζ της πρωινής εκπομπής του Star, την είδηση ουσιαστικά επιβεβαίωσε και ο Βαγγέλης Περρής μέσω της ραδιοφωνικής εκπομπής του, λέγοντας μάλιστα πως η συμφωνία της Κάτιας Δανδουλάκη με τους ανθρώπους του ΑΝΤ1 είναι σχεδόν οριστική.



Yupi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου