Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

ΠΩΣ ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΟΡΤΗ Η ΡΟΥΛΑ ΚΟΡΟΜΗΛΑ; (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)



Η Ρούλα Κορομηλά είχε το Σάββατο την ονομαστική της εορτή και το βράδυ της Κυριακής το γιόρτασε παρέα με αγαπημένα της πρόσωπα στο εστιατόριό της στο Κολωνάκι. Η διάσημη παρουσιάστρια βρέθηκε στο "Duka" στο Κολωνάκι, το οποίο ανήκει στην ίδια και τον αδελφό της, Θανάση. Ανάμεσα στους καλεσμένους της βραδιάς, ο Γιώργος Τσαλίκης αλλά και η Μαριάντα Πιερίδη, ενώ στην παρέα ήταν και ο Χρήστος Μενιδιάτης, ο οποίος τραγουδούσε στο μαγαζί το βράδυ της Κυριακής. Μάλιστα, και η ίδια η Ρούλα Κορομηλά δεν αρνήθηκε να ανέβει στο ειδικά διαμορφωμένο stage και να τραγουδήσει αγαπημένα της κομμάτια!
Αργότερα την ίδια βραδιά, η Ρούλα Κορομηλά επισκέφθηκε μαζί με τον Χρήστο Μενιδιάτη και τη Μαριάντα Πιερίδη το νυχτερινό κέντρο "Caramela", όπου εμφανίζεται ο Γιώργος Τσαλίκης.
Φυσικά, δεκάδες ήταν οι ευχές που δέχτηκε στην προσωπική της σελίδα στο twitter, στις οποίες η Ρούλα Κορομηλά απάντησε με ένα μηνυμά της: «Sorry σήμερα που δεν απαντάω σε όλους ξεχωριστά αλλά καταλαβαίνετε! Ετοιμασίες! χαχα! φιλιά ! Σας ευχαριστώ!».





Yupi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου