Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

ΓΙΑ 4Η ΧΡΟΝΙΑ...Ο "ΣΑΛΠΙ" ΣΤΑ ΓΚΑΖΙΑ!!!


Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης μπορεί να μοιάζει αεικίνητος, όμως η κούραση του επιθετικού του ΠΑΟΚ είναι δεδομένη. Τα τελευταία τρία χρόνια έχει αγωνιστεί κάτι λιγότερο από 200(!) παιχνίδια σε Ελλάδα, Ευρώπη και στην εθνική ομάδα. Η ξεκούρασή του είναι κάτι παραπάνω από σημαντική. Το PAOK24 σάς παρουσιάζει το βεβαρημένο αγωνιστικό πρόγραμμα του «Σάλπι» τα τελευταία (τουλάχιστον) τρία χρόνια (χωρίς το τρέχον έτος), μία σεζόν με τον ΠΑΟΚ και δύο με τον Παναθηναϊκό, σε συνδυασμό και με την παρουσία του στην εθνική ομάδα.

Φέτος ο Σαλπιγγίδης έχει ήδη συμπληρώσει 33 αγώνες, 22 στο πρωτάθλημα (δεν έχει χάσει κανέναν), τρεις στο Κύπελλο (ο ένας ήταν μόλις 14 λεπτών με τον Εθνικό Αστέρα) και οκτώ στο Γιουρόπα Λιγκ. Σε όλα αυτά ΠΡΕΠΕΙ να προστεθούν οι επίσημες και μη (δηλαδή φιλικά) που έχει δώσει με την εθνική ομάδα.

Πέρυσι με τη φανέλα του ΠΑΟΚ έφθασε (χωρίς τα ματς με την Εθνική) τα 53 παιχνίδια! Πρόπερσι έπαιξε σε 45 με τον Παναθηναϊκό και μια σεζόν νωρίτερα σε 50!

Οπως καταλαβαίνει και ο πλέον αδαής η ξεκούρασή του είναι κάτι παραπάνω από σημαντική, ιδιαίτερα από τη στιγμή που λείπει ο Έτο κι έχει επιφορτιστεί παραπάνω επιθετική δουλειά στη δεξιά πλευρά του ΠΑΟΚ.

paok24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου