Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΟ ΑΝΔΡΩΝ VS ΓΥΝΑΙΚΩΝ: 1-1




ΓΡΑΦΕΙ Η ΧΡΥΣΑ ΔΕΛΟΥΔΗ

Εδώ και χρόνια πολλοί είναι αυτοί που ισχυρίζονται ότι το νοικοκυριό είναι μια καθαρά γυναικεία υπόθεση....Τραγικό λάθος, αφού τη σήμερον ημέρα η καθαριότητα δεν "βλέπει" το γένος και δεν κάνει διακρίσεις... Πλέον και τα αρσενικά παίρνουν τα ξεσκονόπανα και κάνουν "φύλο και φτερό" την εκνευριστική σκόνη που έχει κατσικωθεί πάνω στα αγαπημένα τους αντικείμενα.
Οι γυναίκες ασχολούνται περισσότερο με την καθαριότητα του σπιτιού και της κρεβατοκάμαρας τους, ώστε ο σύντροφος τους να μην παραπονιέται για την ακαταστασία.
Όσον αφορά το νοικοκυριό των ανδρών εκεί δεν συμπεριλαμβάνεται το καθάρισμα του σπιτιού, παρά μόνο αυτό της μεγάλης τους αγάπης που ακούει στο όνομα αυτοκίνητο!!!!
Αναμφισβήτητα όλες μας έχουμε παρατηρήσει πως τα αυτοκίνητα των ανδρών γυαλίζουν...ούτε σκόνη, ούτε λάσπη, ούτε περιττά αντικείμενα δεν υπάρχουν, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά του αυτοκινήτου. Τα αρωματικά έχουν την τιμητική τους στον προσωπικό "ναό" του κάθε αρσενικού.
Και για του λόγου το αληθές δείτε τις φωτογραφίες και τα συμπεράσματα δικά σας...Άλλωστε μια εικόνα ισούται με 1000 λέξεις!!!










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου