Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ "DOI" Η ΙΩΑΝΝΑ ΠΗΛΙΧΟΥ!!!



Στον τελικό του «Dancing on Ice» πέρασε η Ιωάννα Πηλιχού, η οποία κατάφερε να εντυπωσιάσει κριτές και κοινό με τις φιγούρες της στον πάγο.
Η ηθοποιός, και στις δυο χορογραφίες που εκτέλεσε, κατόρθωσε να συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία, αποσπώντας τα καλύτερα σχόλια!
Δεύτερος στην βαθμολογία, ήρθε ο Κώστας Φραγκολιάς, και τρίτη με μικρή διαφορά, ακολούθησε ηΠηνελόπη Αναστασοπούλου, η οποία έφαγε μια απίστευτη τούμπα, με αποτέλεσμα να πονά πολύστην εκτέλεση της δεύτερης κατά σειρά χορογραφίας.
Φραγκολιάς και Αναστασοπούλου, μετά το άνετο πέρασμα της Πηλιχού στον τελικό, μπήκαν στοskate off και χόρεψαν ξανά ενώπιον κριτών και κοινού μια από τις δυο χορογραφίες που εκτέλεσαν στον ημιτελικό.
Τελικά, οι κριτές επέλεξαν την Πηνελόπη Αναστασοπούλου να περάσει στον τελικό, και έτσι την επόμενη Κυριακή θα τη δούμε να κονταροχτυπιέται στον πάγο με την Ιωάννα Πηλιχού.
Να σημειώσουμε, πως τα τρία ζευγάρια του ημιτελικού, έπρεπε να εκτελέσουν δυο χορογραφίες.
Η μια με side by side steps χωρίς να κρατιούνται και με συγχρονισμένα βήματα, και η άλλη με τη χρήση αντικειμένων τα οποία θα έπρεπε να συμπεριλάβουν στη χορογραφία τους.
Αναλυτικά, οι βαθμολογίες των παιχτών και από τις δυο χορογραφίες ήταν:
Ιωάννα Πηλιχού: 33,5
Κώστας Φραγκολιάς: 32,5
Πηνελόπη Αναστασοπούλου: 32


Πηγή: Star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου