Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

ΛΙΝΤΖΕΡΗΣ: "ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΩ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!"


Η πικρή γεύση που του άφησε το διήμερο που διεξήχθη το Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ, τον οδηγεί στο συμπέρασμα ότι δεν αποκλείεται και διάσπασή του! Ο λόγος για τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρη Λιντζέρη, ο οποίος μιλώντας στο BriefingNews, τόνισε ότι το Κίνημα έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να γυρίσει σελίδα.
Ο κ. Λιντζέρης εμφανώς απογοητευμένος από τα αποτελέσματα του διημέρου, είπε:«Το ΠΑΣΟΚ δεν κατάφερε να γυρίσει σελίδα. Δεν κατάφερε να ξεκινήσει άμεσα τις διαδικασίες για τη συγκρότηση του νέου προγράμματος που θα οδηγήσει στην ανασυγκρότηση της χώρας. Δεν κατάφερε να ξεκινήσει άμεσα τις διαδικασίες για την ανάδειξη νέου αρχηγού» και σημείωσε ότι φοβάται τις διαδικασίες εκλογής του νέου ηγέτη καθώς «υπάρχει το παράλογο της απόφασης. Ότι η διαδικασίες για την ανάδειξη νέου αρχηγού θα ξεκινήσουν μετά την υπογραφή της νέας δανειακής σύμβασης, που προβλέπεται τέλος Μαρτίου. Μία περίοδος που συμπίπτει με το τέλος της θητείας της Κυβέρνησης όπως αποφασίστηκε στο συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών.

Καταλαβαίνετε ότι τα περιθώρια είναι στενά, καθώς από την άλλη θα συμπίπτει με την προεκλογική περίοδο των εθνικών εκλογών. Δεν μπορώ να αντιληφθώ τι θα προλάβει να καταγράψει ο νέος αρχηγός και επίσης τι θα συμβεί στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. αν αρχίσουν οι εσωτερικές αντιπαραθέσεις για την ανάδειξη του νέου αρχηγού». Και καταλήγει ο κ. Λιντζέρης:

«Όσο ευγένεια και αβρότητα και αν διακρίνει τους υποψήφιους για την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ, κάθε προεκλογική εκστρατεία έχει αντιθέσεις. Και ένα τέτοιο ενδεχόμενο φοβάμαι ότι θα οδηγήσει σε συρρίκνωση της εκλογικής βάσης του άλλοτε κραταιού ΠΑ.ΣΟ.Κ.».

Όσο για τη διάσπαση; «Ελπίζω να μην συμβεί, αλλά δεν το αποκλείω».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου