Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

TO AΠΟΛΥΤΟ ΤΟΥ "ΜΑΛΕ" ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ!!!


ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΑΛΕΖΑΣ Ο ΡΕΚΟΡΤΜΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ!!!

Tο πρώτο μισό της σεζόν ολοκληρώθηκε με τον Στέλιο Μαλεζά να αποτελεί τον… ρέκορτμαν συμμετοχών, έχοντας το απόλυτο με 25 στα 25 παιχνίδια.
Ο Κατερινιώτης στόπερ από το ξεκίνημα των υποχρεώσεων του ΠΑΟΚ και συγκεκριμένα από τα παιχνίδια με τη Βαλερένγκα είναι βασικός και αναντικατάστατος και ο μοναδικός αγώνας που προήλθε από τον πάγκο ήταν με την Καρπάτι Λβιβ στην Τούμπα, όταν αντικατέστησε τον Κοντρέρας στο ημίχρονο.

Αν δεν υπήρχε αυτό το παιχνίδι, ο Μαλεζάς θα είχε το απόλυτο και από λεπτά συμμετοχών, αλλά είναι φανερό ότι πλέον εξελίσσεται στη νέα ηγετική μορφή της άμυνας του ΠΑΟΚ.

Η σταθερότητα του φέτος είναι σε μεγαλύτερα επίπεδα, ακόμα και από τη σεζόν 2009-2010 όταν ο Φερνάντο Σάντος, τον είχε μονιμοποιήσει δίπλα στον Κοντρέρας .

Αλλωστε το μέλλον του ΠΑΟΚ και με τα νέα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί, ουσιαστικά έχουν έναν Μαλεζά πρωταγωνιστή στην άμυνα και αν συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, ο Σάντος θα τον έχει στις επιλογές του για τo Euro 2012.

Μπορεί το περασμένο καλοκαίρι να έφτασε ένα βήμα πριν την πώληση του, αλλά στον ΠΑΟΚ του μέλλοντος, ο Μαλεζάς έχει πλέον πρωταγωνιστικό ρόλο. Και τον κέρδισε μόνος του.

Paok24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου