Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

"ΕΠΙΘΕΣΗ" ΣΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK EKANE O ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ!!!


"ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΡΩ...ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΑΖΙ ΤΗΣ! ΑΡΚΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΑΜΕ!!!"

Η σχέση του Γιάννη Παπαμιχαήλ και της Βασιλικής Μπισαράκη έλαβε τέλος, μολονότι οι φήμες τους ήθελαν να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Πριν από μια ώρα περίπου ο Γιάννης έγραψε στο προφίλ του στο facebook ότι δεν θέλει να έχει καμία σχέση μαζί της. Εμείς ελπίζουμε να είναι παροδικό και να τα ξαναβρούνε. Μάλιστα ο γιος της Αλίκης και του Δημήτρη φαίνεται να είναι έξαλλος αφού αναφέρει ότι όχι μόνο δεν θέλει να έχει την παραμικρή σχέση μαζί της, αλλά αρκετά τη διαφήμισε ως τώρα. Εμείς να του πούμε, αλλά και να του θυμίσουμε επίσης,  ότι η Βασιλική είναι μια καταξιωμένη ηθοποιός στο χώρο της και δε νομίζουμε ότι "ανέβηκε" μετά από την σχέση τους.Διαβάστε τι έγραψε ο Γιάννης στο facebook πριν λίγη ώρα. Τα συμπεράσματα δικά σας!

As pi kapios stin proin mou pia, oti apo ti stigmi pou me exi mplokarei sto fbook, den ine dinaton na lei sto profile tis, oti exi sxesi me mena. Den exw tin paramikri sxesi me to sigekrimeno atomo. Oute to onoma tis den 8elw na anaferw, arketa ti diafimisame. Kata ta alla, na efxi8w se olous tous filous kai tis files, Xaroumena Xristougenna kai Eftixismenos o kainourgios xronos !Μου αρέσει! · · Πριν από 54 λεπτά ·

Χαρακτηριστικό και το σχόλιο μιας  φίλης του

Fotini Mavrommataki Kριμα ...πολυ κριμα !!!Και ησασταν υπεροχο ζευγαρι !!!Μην την αφοριζεις ετσι ...δημοσιως !!!!Και μονο που αγαπηθηκατε ...ειναι ιερο!!!και οσο για την διαφημηση ...δεν τρεχει και τιποτα !!!Καλη χρονια ...με υγεια και συνεση !!!

Υ.Γ: Συμφωνούμε απόλυτα μαζί της!!!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου