Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΒΑΦΕΣ ΜΑΛΛΙΩΝ ΜΕ 1 ΕΥΡΩ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ!


Γράφει η Στάθια Λύτρα

ΒΑΦΕΣ ΜΕ 1 ΕΥΡΩ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΛΛΕΡΓΙΚΟ ΣΟΚ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ!
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΟΜΕRTANEWS

Ένα νέο περιστατικό αναμφίβολα απρόσμενο όσο αφορά τις γυναικείες βαφές μαλλιών.
Σύμφωνα με πληροφορίες ,βαφές μαλλιών πωλούνται σε τιμή ευκαιρίας στα διάφορα σούπερ μάρκετ και σε άλλες υπεραγορές, στη τιμή του ενός ευρώ με σκοπό να δελεάσουν το γυναικείο μυαλό και να το προτρέψουν να τις αγοράσει.
Το πρόβλημα όμως δεν είναι στη τιμή, αλλά προφανώς στα μετέπειτα προβλήματα που φέρνουν οι συγκεκριμένες βαφές.
 Σύμφωνα με την καταγγελία που μας έκανε  η 48χρονη γυναίκα, αφού χρησιμοποίησε την συγκεκριμένη βαφή ,την επόμενη αμέσως μέρα παρατήρησε αλλαγές στο πρόσωπο της όπως φουσκωμένα μάγουλα και αυτιά. Στη συνέχεια το οίδημα προχώρησε σε όλο το πρόσωπο. Η 48χρονη, φοβήθηκε για την υγεία της και  επισκέφτηκε αμέσως τις πρώτες βοήθειες, όπου οι γιατροί διέγνωσαν ένα τύπο αλλεργικού σοκ.

Η δεύτερη περίπτωση που ανακαλύψαμε είναι πιο τραγική, αφού υπάρχει και περιστατικό θανάτου από τις  εν λόγω επικίνδυνες φθηνές βαφές του 1 ευρώ που πωλούνται σε διάφορες αλυσίδες καταστημάτων.

Δεν γνωρίζουμε ακόμη λεπτομέρειες για το προιόν, τι ακριβώς είναι, από που προέρχεται και τι λένε οι ειδικοί, αφού είναι υπό διερεύνηση.

Όπως αναφέρουν πηγές, οι βαφές αυτές είναι παράνομες και γι αυτό το λόγο είναι πιο φτηνές αφού προφανώς τα συστατικά τους είναι διαφορετικά απ' τις νόμιμες. Ένα από τα συστατικά τους είναι ένα είδος δηλητηρίου που προκαλεί όλα αυτά τα συμπτώματα στον οργανισμό, ακόμα και το θάνατο.

Καλό θα ήταν να επιστεφόμαστε το κομμωτήριο μας ή να προμηθευόμαστε της βαφές μας από το φαρμακείο που σαφώς και είναι εγκεκριμένες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου