Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Δίδυμες αδερφές που κόβουν τις ανάσες!!! (Δείτε φωτό!!!)



Top 10: Sexy twins... πειρασμός x2!

10 : Karissa & Kristina Shannon
Στις 8 Οκτωβρίου 1989 ένα θαύμα έγινε στην πόλη του Μίσιγκαν. Γεννήθηκαν οι ομοζυγωτικές δίδυμες Karissa και Kristina Shannon. Το γεγονός αυτό εκτιμήθηκε βέβαια πολλά χρόνια αργότερα, όταν τα δύο κορίτσια εξελίχθηκαν σε πυρηνικού τύπου κατάξανθες σεξοβόμβες! Το 2008, ο Hugh Hefner τις επέλεξε για να τον πλαισιώσουν στη σειρά "The Girls Next Door". Έζησαν μαζί του στην πολυτελή έπαυλη για δύο χρόνια.



9 : Sam & Amanda Marchant
Οι ολόιδιες 22χρονες Barbie από το Μάντσεστερ έγιναν διάσημες με τη συμμετοχή τους στο Big Brother το 2007. Τα γραφεία στοιχημάτων έδιναν ως φαβορί για τη νίκη το καυτό δίδυμο. Προς απογοήτευση όλων, η Sam και η Αmanda Marchant τερμάτισαν δεύτερες. Ωστόσο, η καριέρα τους εκτινάχθηκε από την στιγμή που τελείωσε το ριάλιτι σόου. Στράφηκαν στη μουσική και η διασκευή τους στο τραγούδι "Barbie Girl" έφτασε ΄μέχρι το νούμερο 24 σταβρετανικά τσαρτ. Σε πρόσφατη συνέντευξή τους δήλωσαν ότι τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχουν βγάλει περισσότερα από 1 εκ. λίρες.


8 : Lyndsey & Lacey LoveΜοιάζουν σαν μια σταγόνα νερό και κάνουν καριέρα στην Αμερική ως πορνο σταρ. Γεννήθηκαν στις 26 Αυγούστου 1983, στο Κλίβελαντ στο Οχάιο. Η καριέρα τους ξεκίνησε από live chat στο ίντερνετ όσο ήταν φοιτήτριες, ενώ οι προτάσεις για να πρωταγωνιστήσουν σε ταινίες δεν άργησαν να έρθουν!

7 : Giselle & Patricia Bundchen
Όλοι γνωρίζουν το supermodel Gisele! Κόβει την ανάσα των αντρών σε κάθε της εμφάνιση δημόσια ή μη. Πόσοι όμως ξέρουν ότι έχει μια δίδυμη αδερφή; Παρά το γεγονός ότι δεν έχει ακολουθήσει την ίδια καριέρα με την Gisele, η Patricia είναι εξίσου όμορφη. Κι εκείνη δραστηριοποιείται στο χώρο του μόντελινγκ, αλλά ως μια επιτυχημένη μάνατζερ μοντέλω

6 : Jennifer & Natalie Campbell
H Jennifer & Natalie Campbell γεννήθηκαν στις 8 Αυγούστου του 1986 στο Κολοράντο. Η ζωή τους άλλαγε ριζικά όταν κάποιο λαγωνικό του Playboy τις είδε σε διαγωνισμό με μαγιό που διοργάνωσε το εστιατόριο Hooters. Τους πρότεινε να φωτογραφηθούν για λογαριασμό γνωστού ανδρικού περιοδικού και εκείνες δέχτηκαν. Κι έτσι εμφανίστηκαν ως Playmates το 2008. Στη συνέχεια συμμετείχαν σε επεισόδια της σειράς του E!Entertainment "The Girls Next Door" στο πλευρό του Hugh Hefner. Και οι δύο φοιτούν στο Πανεπιστήμιο του Κολοράντο και διακρίνονται για τις επιδόσεις τους στο βόλεϊ!

5 : Bia & Branca Ferres
Οι 23χρονες αδερφές Feres έχουν βάλει στόχο να κατακτήσουν την κορυφή στο α΄θλημα της συγχρονισμένης κολύμβησης. Τα καλλίγραμμα κορμιά τους προκαλούν ρίγη συγκίνησης σε όσους τυχερούς έχουν την ευκαιρία να τις απολαύσουν εντός και εκτός πισίνας. Στόχος τους τώρα είναι η συμμετοχή και η διάκριση τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012, στο Λονδίνο. Όταν δεν είναι στην πισίνα, βρίσκονται είτε σε κάποια φωτογράφιση μιας και είναι περιζήτητες, είτε στην πασαρέλα για κάποιον οίκο μόδας. Και φυσικά έχουν κοσμήσει εξώφυλλα γνωστών περιοδικών, όπως το VIP και το Maxim
.

4 : Elizabeth & Marcela Montoya 
Οι καυτές ξανθές δίδυμες που δεν διστάζουν να φωτογραφηθούν γυμνές και να αποκαλύψουν στο φακό τα κάλλη τους.


3 : Mary Kate & Ashley Olsen
Παρακολουθήσαμε τις δίδυμες αδελφές Olsen απ' όταν ήταν μικρές από το 1987 ως το 1995. Αν και είχαν επιλεγεί από τους παραγωγούς της ωμικής σειράς "Full House" σε ηλικία μόλις 9 μηνών για να ενσαρκώσουν τον ρόλο της Michelle Tanner μόνο για έξι μήνες, κατέληξαν να είναι μόνιμες πρωταγωνίστριες. Το 1993 έστησαν την δική τους εταιρεία "DualStar", ενώ η επιτυχημένη τους πορεία τις έφερε στη λίστα με τους 100 πιο πλούσιους σταρ το 2002. Πέντε χρόνια αργότερα βρέθηκαν στην ενδέκατη θέση , έχοντας καθαρά εισοδήματα 100εκ. δολαρίων.

2 : Mariana & Camila Davalos
Μέχρι τώρα οι περισσότεροι γνωρίζαμε το Mentellin της Κολομβίας μόνο ως έδρα του περιβόητου καρτέλ του "βαρόνου της κόκας" Pablo Escobar. Πλέον το πιο διάσημο εξαγώγιμο "προϊόν" της περιοχής είναι οι δίδυμες μελαχρινές Camila και Mariana Davalos. Βγαλμένες μέσα από τις φαντασιώσεις των ανδρών, οι δυο σαγηνευτικές καλλονές δραστηριοποιούνται στο χώρο του μόντελινγκ και πιο συγκεκριμένα αυτό των εσωρούχων. Οι θεϊκές αναλογίες τους και τα αψεγάδιαστα πρόσωπά τους τις έχουν καταστήσει "μήλον της έριδος" για τις πιο γνωστές φίρμες παγκοσμίως.


1 : Shawna & Jennifer Bucci
Η βιομηχανία του πορνό τις λατρεύει. Δεν γίνεται διαφορετικά, αφού αποτελούν το πιο καυτό δίδυμο που μπορεί να βάλει σε πειρασμό και αγίους! Οι κατάξανθες γαλανομάτες δίδυμες αδερφές Bucci γεννήθηκαν στις 31 Μαρτίου 1981 στη Πενσυλβάνια. Μεγαλώνοντας ανακάλυψαν την σεξουαλικότητά τους και δεν την άφησαν ανεκμετάλλευτη! Είναι από τις περιζήτητες πρωταγωνίστριες αισθησιακών ταινιών και έχουν πάρει μέρος σε δεκάδες dvd προκαλώντας αναστάτωση στο ανδρικό φύλο!


Πηγή: MensLounge

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου