Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Έγραψε ιστορία η ΑΕΚ Λάρνακας !

Γράφει ο Χριστόδουλος Παρλάς

Μεγάλης σημασίας νίκη πήρε απόψε η ομάδα της Λάρνακας κερδίζοντας την Μακάμπι Χάιφα 2-1. Με αυτή την ιστορική νίκη της η ΑΕΚ μπαίνει ξανά στο κόλπο της πρόκρισης στους 32 της διοργάνωσης. Μεγάλη ήταν και η συμπαρασταση του κόσμου της ΑΕΚ όπου την βοήθησε για την μεγάλη αυτή νίκη.

Το σκορ για την ομάδας της Λάρνακας άνοιξε ο Γκονζάλο Γκαρσία στο 14' για να έρθει ο Γκορκα Πινταδο στο 51' να διπλασιάσει τα τέρματα της ΑΕΚ. Στο 75' ήρθε η μείωση για την Μακάμπι με γκολ Μπουλιατ που όμως δεν ήταν αρκετό για να σταματηση τον θρίαμβο της ΑΕΚ.
Τώρα η ΑΕΚ θα ταξιδέψει στην Ρουμανία για να τα δώσει όλα έτσι ώστε να πάρει την νίκη που θα της δώσει την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Την ίδια στιγμή θα πρέπει η Σάλκε να κερδίσει την Μακάμπι στο Ισραήλ.

ΑΕΚ: Νέγκρι, Δημητρίου, Χόφλαντ, Μουρίγιο, Ντε Κλερ, Φαν Ντάικ, Λίνσεν, Γκαρσία (86' Μιρντάκοβιτς), Γκόμεζ, Πρίσο (86' Ντίμεχ), Πιντάδο (75' Σκοπελίτης)

Μακάμπι Χάιφα: Σαράνοφ, Μπουλχάτ, Ντχανί (46' Γιαμπόλσκι), Ι. Κοέν, Ταουάτα, Μποκόλι (46' Αζριέλ), Γκολάσα, Τ. Κοέν, Ντβαλισβίλι, Κατάν (55' Βερέτ), Αμάσα


Κίτρινες: - / Ντχανί, Γιαμπόλσκι


Βαθμολογία ομίλου

1. Σάλκε:11

2. Μακάμπι Χάιφα: 6

3. Στεάουα Βουκουρεστίου: 5

4. ΑΕΚ Λάρνακας: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου