Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Βρέθηκε επενδυτής για την Α.Ε.Κ !


Γράφει ο Χριστόδουλος Παρλάς

Αισιοδοξία υπάρχει σήμερα στο στρατόπεδο της Α.Ε.Κ αφού πληροφορίες λένε ότι βρέθηκε επενδυτής που ενδιαφέρεται για την ομάδα.

Ο κύριος Αδαμίδης ενημέρωσε τον κύριο Νότια πως είναι ένας σοβαρός επιχειρηματίας που θα βάλει άμεσα τα χρήματα στην ΠΑΕ και τόνισε πως ''Θα αλλάξει την πορεία της Α.Ε.Κ'' .
Οι πληροφορίες λένε πως είναι Έλληνας επιχειρηματίας ο οποίος θα βάλει στην ομάδα 10 εκατομύρια ευρώ. Ενώ στενός συνεργάτης του υποψηφίου αναμένετε να βρίσκετε στην συνέλευση της Παρασκευής για να ενημέρωση σχετικά με κάθε λεπτομέριες για το ενδιαφέρον της απόκτησης του πλειοψηφιακού πακέτου.
Δηλώσεις έκανε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ στο aek-live.gr.

''Δεν πρέπει να αποκαλύψουμε το όνομά του τώρα γιατί θα κάνουμε κακό. Όλα θα τα μάθει ο κόσμος της ΑΕΚ, όπως πρέπει, στη Γενική Συνέλευση. Εκεί θα υπάρχει εκπρόσωπος του συγκεκριμένου επιχειρηματία, ο οποίος το μόνο που μπορούμε να σας πούμε είναι ότι δεν είναι Τούρκος. Δεν θα σας πούμε αν είναι Έλληνας ή όχι. Μη μας ρωτάτε. Πρόκειται για σοβαρότατο επιχειρηματία που μπορεί να αλλάξει την πορεία της ΑΕΚ. Ενδιαφέρεται να αναλάβει τα ηνία της ΠΑΕ, αποκτώντας την πλειοψηφία του μετοχικού πακέτου. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα φύγει ο Νίκος Νοτιάς. Δεν θέλουμε να φύγει ο Νίκος Νοτιάς, έχει προσφέρει πολλά στην ΑΕΚ. Αύριο θα τα μάθετε όλα και με λεπτομέρειες. Κάντε λίγη υπομονή. Το θέμα είναι σοβαρό. Αυτό μόνο μπορούμε να σας πούμε. Από όλα όσα ακούστηκαν μέχρι σήμερα και όλες τις επαφές που είχαμε, μπορούμε να σας πούμε ότι είναι μακράν η σοβαρότερη''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου