Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Λύνει τη σιωπή του ο αδερφός του ηθοποιού που συνελήφθη με ναρκωτικά!


Βαριές είναι οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο ηθοποιός που συνελήφθη μαζί με άλλα δύο άτομα για μεγάλη υπόθεση ναρκωτικών. Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος άσκησε ποινική δίωξη για εμπορία ναρκωτικών και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, ο ίδιος πάντως αρνείται κάθε κατηγορία.Την ίδια στιγμή, οι δικοί του άνθρωποι μιλούν για Όσκαρ ατυχίας. Ο ηθοποιός που οδηγήθηκε με χειροπέδες στα χέρια στον εισαγγελέα, ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Δευτέρα.
O αδελφός του, ο οποίος έχει τηλεοπτική εκπομπή χρόνια και ολόκληρα έπαιζε σε θεατρικές παραστάσεις με πολύ γνωστό ηθοποιό δεν έφυγε λεπτό από το πλευρό του. Όπως υποστηρίζει ο δικός τους άνθρωπος δεν έχει σχέση με την υπόθεση αυτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ηθοποιός φέρεται από το ΣΔΟΕ ότι είναι μέλος διεθνούς σπείρας ναρκωτικών και δεν αποκλείεται να προκύψουν και άλλες δικογραφίες. Ο ίδιος πάντως αρνείται κατηγορηματικά κάθε κατηγορία.

Όπως δηλώνει, δεν έχει καμία σχέση με όσα τον κατηγορούν και ζητά να αρθεί το απόρρητο των τραπεζικών του λογαριασμών, το φορολογικό του απόρρητο και οι τηλεφωνικές του συνδιαλέξεις, ώστε να διαπιστωθεί η αθωότητα του.

Ο 46χρονος, που έλαμψε κυρίως τη δεκαετία του ‘90 και για πολλά χρόνια ήταν σύντροφος γνωστής παρουσιάστριας, συνελήφθη μαζί με ακόμη δυο άτομα να έχουν συνολικά στην κατοχή τους 265 κιλά χασίς.

Πίσω από καφάσια με πορτοκάλια για εξαγωγή κατηγορούνται ότι έκρυβαν τα ναρκωτικά για να τα μεταφέρουν σε Ιρλανδία και Μεγάλη Βρετανία. Σύμφωνα με τους υπαλλήλους του ΣΔΟΕ, εγκέφαλοι του κυκλώματος είναι Ιρλανδοί που διακινούσαν το χασίς μέσα σε νόμιμο φορτίο.

Όταν θα βρεθεί ενώπιον του ανακριτή θα πρέπει να αποδείξει όλα όσα υποστηρίζει ο ίδιος και οι δικοί του άνθρωποι, ότι δηλαδή το μόνο που ήθελε να εξάγει από τη χώρα ήταν ...φρούτα.

Πηγή:Star

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου