Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ - ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΑΝ ΣΤΟΝ "ΥΠΝΟ" - ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20 ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΙΚΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ


Η δρακόντεια επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ, στην περιοχή του Αγρινίου σχετικά με την εξάρθρωση κυκλωμάτων που έχουν να κάνουν με την μεγάλη διακίνηση ναρκωτικών, όπλων αλλά και εκβιασμών, καλά κρατεί.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες και όσο η ώρα περνάει οι προσαγωγές ατόμων αυξάνονται και ξεπερνούν τα είκοσι... Στις έρευνες συμμετέχουν δεκάδες αστυνομικοί από υπηρεσίες της Α/Δ Ακαρνανίας, άνδρες του Τμήματος Εκβιασμών από την Αθήνα, με εκπαιδευμένα σκυλιά κλπ

Πολλά από τα άτομα που έχουν προσαχθεί θεωρούνται "μπράβοι" της νύχτας και έχουν απασχολήσει πολλές φορές κατά το παρελθόν την Αστυνομία και την Δικαιοσύνη για διάφορες υποθέσεις. Το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών του Αγρινίου ερευνούσε εδώ και μήνες την υπόθεση με απόλυτη μυστικότητα. Αυτός είναι και ο λόγος που μερικοί πιάστηκαν εξ απήνης στα σπίτια τους. Ανάμεσα στους προσαχθέντες υπάρχουν και γυναίκες. Πληροφορίες αναφέρουν πως έχουν βρεθεί όπλα αλλά και ποσότητες ναρκωτικών.

Επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται αργότερα από την Αστυνομία όπου και θα γίνει γνωστό εάν οι προαγωγές θα μετατραπούν σε συλλήψεις και σε βάρος ποιων εκ των προσαχθέντων.


ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

"Χτενίζουν" το Αγρίνιο αυτή την ώρα πενήντα συνολικά αστυνομικοί, τόσο των υπηρεσιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας, όσο και του Τμήματος Δίωξης εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής.

Δεκαπέντε συνολικά άτομα έχουν προσαχθεί μέχρι στιγμής σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα οποία φέρονται να εμπλέκονται σε υπόθεση την προανάκριση της οποίας έχει αναλάβει το τελευταίο δίμηνο το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, σχετικά με υποθέσεις εκβιασμών και διακίνησης ναρκωτικών στην περιοχή.

Πρόσωπα υπεράνω πάσης υποψίας της περιοχής, φέρεται να είναι μπλεγμένα στην υπόθεση, μεταξύ των οποίων και ευυπόληπτοι οικογενειάρχες.

MΠΕΤΤΥ ΓΙΑΝΝΑ 

Spirospero.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου