Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΜΠΩΚΟΣ ΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΑΚΗ!

Στα χέρια της Αστυνομίας βρέθηκε το απόγευμα ο πρώην γενικός γραμματέας εξοπλισμών Γιάννης Σμπώκος, κατηγορούμενος για την πράξη της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα από κοινού κατ΄εξακολούθηση και κατ' επάγγελμα.

Το «δεξί χέρι» του πρώην υπουργού, Άκη Τσοχατζόπουλου οδηγείται αυτή την ώρα στη ΓΑΔΑ. Την ίδια στιγμή, οι άνδρες της Αστυνομίας διεξάγουν έρευνες στο σπίτι του.
Εναντίον του Σμπώκου εκδόθηκε άμεσα ένταλμα σύλληψης για απολογία κατηγορούμενος για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος κατ'εξακολούθηση και κατ'επάγγελμα. Πάντως για να εκδοθεί ένταλμα πιθανόν υπήρχε πληροφορία ότι ήταν έτοιμος να την κοπανήσει για άγνωστα μέρη και να είχαμε νέα υπόθεση Καραβέλα ή Χριστοφοράκου.
Ο κ. Σμπώκος κατηγορείται στην υπόθεση με πρωταγωνιστή τον Ακη Τσοχατζόπουλου και συγκεκριμένα για είσπραξη μιζών ύψους 40 εκατ. ευρώ το οποίο και κατάφερε να διπλασιάσει επενδύοντάς το.
Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος μιλώντας πρόσφατα στο Βήμα είχε αρνηθεί οποιαδήποτε ανάμειξή του στο σκάνδαλο Τσοχατζόπουλου, δηλώνοντας άγνοια και για τις σημειώσεις από το αρχείο του Ακη που τον αφορούσαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου