Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

XAΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΝΤΑΛΓΚΛΙΣ!



Γράφει η Κατερίνα Μπιτίτσιου

Η επιστροφή του Στίβεν Τζέραρντ σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς μόνο ικανοποιημένο θα μπορούσε να αφήσει τον Κένι Νταλγκλίς, ο οποίος με τον αρχηγό της ομάδας του και πάι στις επάλξεις ευελπιστεί να καταφέρει να κερδίσει το στοίχημα της εξόδου στο ChampionsLeague.Η σεζόν δεν ξεκίνησε καλά για τον Άγγλο μέσο, καθώς οι συχνοί του τραυματισμοί σε συνδυασμό με τις υποτροπιάσεις που υπέστη, τον κράτησαν εκτός ρυθμού για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα και στέρησαν από τη Λίβερπουλ τον στυλοβάτη της στο χώρο του κέντρου.
Εδώ και δεκατρία χρόνια, από τότε δηλαδή που νεαρός ων ακόμα, έκανε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα των «κόκκινων» δε διέψευσε τα προγνωστικά που έκαναν λόγο για έναν εξαιρετικό box to box μέσο και έναν πολύ μετρημένο χαρακτήρα.
Τι κι αν φέτος στάθηκε άτυχος, στο «Μεγάλο Λιμάνι» υπάρχει η αισιοδοξία πως ο «κάπτεν Στιβ» επέστρεψε δριμύτερος για να χαρίσει και πάλι όμορφες στιγμές στους φίλους του αγγλικού ποδοσφαίρου.
«Ο Στίβεν θα μπορέσει να μας βοηθήσει και στο σκοράρισμα. Έχει τη δυνατότητα να το κάνει. Διαθέτει το χάρισμα, την ηγετική παρουσία, έχει τα πάντα», εξήγησε χαρούμενος ο Νταλγκλίς.
Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής αναμένεται μάλιστα να ξεκινήσει και ως βασικός στην εντός έδρας αναμέτρηση της Premiership με αντίπαλο τη Νιούκαστλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου