Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΞΑΝΑ PRIMERA DIVISION Ο ΑΛΒΕΣ!


Γράφει η Κατερίνα Μπιτίτσιου

Τι κι αν η Μπαρτσελόνα υπολείπεται τρεις βαθμούς της Ρεάλ Μαδρίτης στη μάχη για την κατάκτηση του ισπανικού πρωταθλήματος, ο Ντάνιελ Άλβες κάνει τα δικά του προγνωστικά, σύμφωνα με τα οποία οι «μπλαουγκράνα» θα είναι αυτοί που θα χαμογελάσουν και πάλι στο τέλος. Η αισιοδοξία αυτή του Βραζιλιάνου πηγάζει, εν πολλοίς, και από τη νίκη της ομάδας του στο «classico» με 3-1 σκορ και μάλιστα μέσα στη Μαδρίτη, πράγμα που απέδειξε ότι οι Καταλανοί φορμαρίστηκαν δημιουργικά την κατάλληλη στιγμή.
Οι Πρωταθλητές Κόσμου, μετά τα όποια σκαμπανεβάσματα είχαν στην αρχή της σεζόν έχουν αρχίσει να αποδίδουν το ποδόσφαιρο που μπορούν, πράγμα το οποίο φαίνεται και από τα τελευταία αποτελέσματά τους.
Έτσι κι αλλιώς, στην εσωτερική κόντρα με τη Ρεάλ Μαδρίτης το ταμείο θα γίνει στο τέλος και, αν, μάλιστα σκεφτεί κανείς ότι η ισοβαθμία τους ευνοεί, καταλαβαίνει το από πού ακριβώς πηγάζει αυτή η αισιοδοξία του δεξιού οπισθοφύλακα.
«Δεν περιμένουμε πολλά από την Ρεάλ. Όλοι οι έπαινοι ανήκουν στην ‘Μπάρτσα’ και αυτό τους πονάει. Είμαστε πίσω στον βαθμολογικό πίνακα, αλλά έχουμε να παίξουμε ακόμα στην Βαρκελώνη και μπορούμε να μειώσουμε τη διαφορά», ήταν τα λόγια του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου