Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

EΠΕΙΣΟΔΙΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΦΙΝΑΛΕ "Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ!"


Φτάνει απόψε στο τέλος του το δημοφιλές σήριαλ «Η Ζωή της Άλλης» . Μη στενοχωριέστε, γι αυτή τη σεζόν εννοούμε. Στο τελευταίο λοιπόν επεισόδιο έρχονται τα πάνω-κάτω. Η Ξένια δεν καταφέρνει να αναλάβει την εκπομπή που επιθυμεί, αφού την προτείνουν τελικά στην Ελπίδα. Αυτή δεν είναι η μόνη ατυχία που χτυπάει την «κακιά» του σίριαλ αφού μαθαίνουν όλοι πως δεν είναι εκείνη η εγγονή της Κάτιας αλλά η Ελπίδα. Τα πράγματα είναι άσχημα και για τη μαμά της Ελπίδας αφού είναι πεπεισμένη πως ο άντρας της την απατά και αποφασίζει να τον χωρίσει.

Η άσχημη ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η μητέρα της πρωταγωνίστριας , της προκαλεί προβλήματα υγείας έτσι αποφασίζει να επισκεφθεί έναν γιατρό «Αυτό είναι το νέο πρόσωπο-κλειδί στη σειρά και θα παίξει σημαντικό ρόλο την επόμενη σεζόν. Δε θα σας πω όμως στη ζωή ποιας» επισήμανε στην εκπομπή «Αξίζει να το Ζεις» η ηθοποιός Ευγενία Παναγοπούλου.

Η τηλεοπτική Ντορίτα αποκάλυψε επίσης πως μπορεί και να συγχωρέσει τελικά το σύντροφό της ο οποίος την ημέρα του γάμου τους έπεσε στην αγκαλιά της φωτογράφου «Θυσιάστηκε το παιδί τι να κάνει; Του έταξε βλέπετε η φωτογράφος πως θα τον βοηθήσει επαγγελματικά αν συνάψει σχέση μαζί της. » είπε χαριτολογώντας η ηθοποιός.

star.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου