Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

ΣΑΛΟ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΠΟΥ ΔΙΑΚΙΝΟΥΣΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!!


Σάλο έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Κέρκυρας το γεγονός ότι ένας 38χρονος αστυνομικός, που υπηρετεί στην Αστυνομική Διεύθυνση του νησιού, είναι μέλος μιας σπείρας που διακινούσε παράνομους μετανάστες, αλλά πιθανόν και ναρκωτικές ουσίες.
Μετά τη συντονισμένη επιχείρηση που διεξήχθη απο το μικτό κλιμάκιο του Αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος και του Λιμεναρχείου Κέρκυρας, συνελήφθησαν τρεις άντρες Έλληνικής καταγωγής και ένας αλλοδαπός σε Κέρκυρα και Πειραιά.

Οι συλληφθέντες είναι εκτός από τον 38χρονο αστυνομικό, ένας 27χρονος Έλληνας που συνελήφθη στην Κέρκυρα, ένας 51χρονος Έλληνας και ένας 26χρονος αλλοδαπός που συνελήφθησαν στον Πειραιά από άνδρες του τμήματος Ασφάλειας του Λιμεναρχείου Πειραιά.

Οι συλλήψεις έγιναν με κινηματογραφικό τρόπο καθώς σε ερημική παραλία της Λευκίμμης οι Λιμενικοί παρουσιάστηκαν στον 27χρονο ως ιδιοκτήτες σκάφους που επρόκειτο να παραλάβουν τους 24 παράνομους μετανάστες τους οποίους ο τελευταίος είχε οδηγήσει εκεί για να τους μεταφέρει στην Ιταλία. Οι Λιμενικοί αποκάλυψαν την ταυτότητά τους και προχώρησαν στη σύλληψη του άνδρα, ενώ την ίδια ώρα άλλο κλιμάκιο του Λιμεναρχείου προχωρούσε στη σύλληψη του 38χρονου αστυνομικού ο οποίος εκτελούσε περιπολία στην περιοχή των Αλυκών Λευκίμμης για να κρατά «τσίλιες» για την ασφαλή μεταφορά των μεταναστών.

Διαβάστε περισσότερα στο Perifereianews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου