Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2017

ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΣΟΚ! Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΑΠΡΟΧΩΡΗΤΟ! ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΔΙΑΛΥΜΕΝΑ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ENANTIA ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ! ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ! (ΦΩΤΟ)


του Γιώργου Ροδάκογλου

Σοκ προκαλούν οι εικόνες των περιπολικών της τροχαίας Θεσσαλονίκης που παραπέμπουν σε τριτοκοσμικές καταστάσεις.

Οχήματα με σπασμένους υαλοπίνακες καλύπτονται με αυτοκόλλητα, προφυλακτήρες δεμένοι με σχοινιά, κιβώτια ταχυτήτων που υπολειτουργούν, κοντέρ που γράφουν άπειρα χιλιόμετρα.

“Η κατάσταση των περιπολικών της Θεσσαλονίκης είναι τραγική χωρίς κανένας από τους αρμοδίους να συγκινείται.
Η εικόνα των οχημάτων της Τροχαίας Θεσσαλονίκης είναι σοκαριστική” επισημαίνει σε ανακοίνωση της η Α.Σ.Π.Α Θεσσαλονίκης.

Mεταξύ άλλων αναφέρεται στην ανακοίνωση των αστυνομικών:

“Δεν είναι λίγες οι φορές που οι πολίτες αντιδρούν στις συστάσεις των συναδέλφων μας βλέποντας την τραγική κατάσταση των οχημάτων.

Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και οι αστυνομικοί που οδηγούν τα συγκεκριμένα οχήματα κινδυνεύουν, ενώ πάμπολλες φορές φορές έχουν βάλει χρήματα από την τσέπη τους για να επιδιορθώσουν βλάβες, αφού η έγκριση δαπανών γίνεται με πάρα πολύ αργούς ρυθμούς.

Αν συνυπολογίσουμε το γεγονός ότι τα ελάχιστα περιπολικά που έχουν απομείνει στην πόλη μας λειτουργούν 24 ώρες ασταμάτητα και έχουν από 400.000-650.000 χλμ είναι εύκολα αντιληπτό ότι υπάρχει τεράστιος κίνδυνος σε σύντομο χρονικό διάστημα η Θεσσαλονίκη να μείνει εξ ολοκλήρου χωρίς περιπολικά.

Δυστυχώς οι υποσχέσεις για ένταξη της Θεσσαλονίκης στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ δεν έχουν υλοποιηθεί μέχρι σήμερα(υπενθυμίζουμε ότι ήδη σε δύο προγράμματα δεν είχε συμπεριληφθεί η Θεσσαλονίκη), ενώ Πολιτική και Φυσική Ηγεσία προσπαθούν μάταια πλέον να κρύψουν κάτω από το χαλί ένα πρόβλημα τεραστίων διαστάσεων.

Επειδή, ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να συμβεί το μοιραίο και η ευθύνη θα βαραίνει όλους μας, καλούμε την Ένωση μας να παρέμβει δυναμικά και να καταθέσει στην δικαιοσύνη φάκελο με όλα τα στοιχεία για την κατάσταση των οχημάτων της ΓΑΔΘ.

Η υπομονή μας εξαντλήθηκε και οι αιτιολογίες περί οικονομική στενότητας, όταν γύρω μας κατασπαταλώνται εκατομμύρια ευρώ δεν μας πείθουν”.

Δείτε αποκαλυπτικές φωτογραφίες του thousandnews.gr:Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου