Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΛΕΚΤΟΡΑ ΤΟΥ ΑΠΘ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΓΙΑΓΙΑ ΤΗΣ! ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ (ΦΩΤΟ)




O λέκτορας του ΑΠΘ σκότωσε τη σύζυγό του και τη γιαγιά της με αρσενικό. Τα όσα αναφέρονται στο παραπεμπτικό βούλευμα συγκλονίζουν τη Θεσσαλονίκη και όχι μόνο. Ανιψιά του πρώην υπουργού Νίκου Σηφουνάκη η άτυχη γυναίκα...


Ένα διπλό θρίλερ στη Θεσσαλονίκη, αστυνομικό αλλά και ιατροδικαστικό αποκαλύπτεται για τη συγκλονιστική υπόθεση του 43χρονου λέκτορα του ΑΠΘ, που κατηγορείται ότι με ένα σατανικό σχέδιο δηλητηρίασε με αρσενικό την 31χρονη σύζυγό του, μέσα στο νοσοκομείο που εργαζόταν και την 86χρονη γιαγιά της, προκειμένου να αποπροσανατολίσει τις έρευνες. Ο κατηγορούμενος λέκτορας παραπέμφθηκε να δικαστεί για ανθρωποκτονία κατά συρροή και θα καθίσει στο εδώλιο του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου μέσα στον Οκτώβριο. Η νεαρή γυναίκα ήταν ανιψιά του πρώην υπουργιού Νίκου Σηφουνάκη, ενώ όπως αποκαλύπτεται ο 43χρονος διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση με 25χρονη φοιτήτρια, με την οποία μάλιστα είχε αποκτήσει και ένα παιδί.

«Σύμμαχοι» στο σχέδιο του λέκτορα στάθηκαν παραλείψεις των γιατρών αλλά και του εργαστηρίου ιατροδικαστικής και τοξοκολογίας του ΑΠΘ όπως προκύπτει από τη δικαστική έρευνα και το παραπεμπτικό βούλευμα. Δύο παραπεμπτικά του νοσοκομείου «Παπανικολάου» δεν ανέφεραν το αρσενικό στα υπό διερεύνηση στοιχεία, τα οποία προσδιορίζονταν μόνο σε ψευδάργυρο, χαλκό, μόλυβδο και κάδμιο, αν και το αρσενικό είχε αναφερθεί σε φύλλο νοσηλείας. Το αποτέλεσμα ήταν το τελευταίο να εντοπιστεί μετά τον θάνατο των δύο γυναικών.ΦΩΤΟ από εφημερίδα Έθνος
Το σατανικό σχέδιο της δολοφονίας


Το σατανικό σχέδιο του λέκτορα να αφαιρέσει τη ζωή της συζύγου του με αρσενικό, αποτυπώνεται στο παραπεμπτικό βούλευμα του συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης. «Χορηγούσε σκοπίμως μικρές ποσότητες της ουσίας, ώστε να προκαλεί κατάσταση χρόνιας δηλητηρίασης, η οποία εύκολα θα μπορούσε να εκληφθεί ως ατύχημα που προκλήθηκε από κατανάλωση κοινών τροφίμων και νερού» αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Κατά τη νοσηλεία της 31χρονης «ο κατηγορούμενος ο οποίος επισκεπτόταν τη σύζυγό του, τις μεσημεριανές ώρες και μάλιστα έμενε μόνος μαζί της καθώς η μητέρα της αποχωρούσε από διακριτικότητα, βρήκε την ευκαιρία να της χορηγήσει νερό στο οποίο ειχε διαλύσει ποσότητα αρσενικού στις 28 Ιουλίου. Κατά την παραμονή της στη ΜΕΘ η υγεία της 31χρονης βελτιώθηκε καθώς ο φερόμενος ως δράστης δεν μπορούσε να της χορηγήσει αρσενικό» αναφέρεται στο βούλευμα που παρουσιάζει η εφημερίδα Έθνος.
Οι λόγοι που οδήγησαν στο έγκλημα

Αναφορικά με τους λόγους που τον οδήγησαν στο έγκλημα τονίζεται πως «το έπραξε αφενός φοβούμενος ότι θα ανακαλυπτόταν η αιτία των συμπτωμάτων της, ώστε αν επιζούσε θα πρόσεχε πλέον ιδιαίτερα τη διατροφή της, οπότε δεν θα μπορούσε να δικαιολογηθεί νέα δηλητηρίασή της και αφετέρου διότι αν απεβίωνε εντός του νοσοκομείου, ευχερώς θα μπορούσε να ισχυριστεί όπως πράγματι ισχυρίζεται μέχρι σήμερα, ότι η δηλητηρίαση ήταν ατύχημα που οφειλόταν στη διατροφή της.
Η τελική φάση του σατανικού σχεδίου

Όταν η 31χρονη βγήκε από τη ΜΕΘ επέστρεψε στην παθολογική κλινική του νοσοκομείου. «Ο κατηγορούμενος δεβ αποθαρρύνθηκε από τις μέχρι τότε αποτυχημένες προσπάθειές του. Αντίθετα βρήκε την ευκαιρία να της χορηγήσει αρσενικό ώστε να θεωρηθεί όταν θα ανακαλυπτόταν, ότι βρισκόταν μέσα στις τροφές που παρασκεύαζε η οικογένειά της» αναφέρεται στο παραπεμπτικό βούλευμα για τον 43χρονο λέκτορα. Ο τελευταίος βρήκε την ευκαιρία να χορηγήσει τη μοιραία δόση αρσενικού που προκάλεσε τον θάνατο της γυναίκας του.ΦΩΤΟ από εφημερίδα Έθνος
Η σκοπιμότητα της δεύτερης δολοφονίας


Το δικαστήριο δέχθηκε πως ο κατηγορούμενος για να αποπροσανατολίσει τις αρχές αποφάσισε να αφαιρέσει τη ζωή και της γιαγιάς της γυναίκας του. Έτσι την επισκέφθηκε στο σπίτι των πεθερικών της και όπως αναφέρεται στο βούλευμα «τοποθέτησε ποσότητα τριοξειδίου του αρσενικού σε μπουκάλι νερού που διατηρούσε η γιαγιά στο ψυγείο της και από το οποίο όπως ήταν γνωστό σε όλη την οικογένεια έπινε μόνο εκείνη για λόγους υγιεινής».

Εφημερίδα Έθνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου