Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2017

ΔΙΔΥΜΟ ΕΓΚΛΗΜΑ! ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΑΞΗ ΑΛΛΑ "ΕΦΑΓΕ" ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ!


Σε τετραετή φυλάκιση, καταδικάστηκε ένας άντρας από τη Μελβούρνη της Αυστραλίας, ο οποίος βίασε την δίδυμη αδερφή της συντρόφου του,καθώς δεν έπεισε τη δικαστή ότι …μπέρδεψε τις δύο γυναίκες.
Ο 24χρονος δράστης ισχυρίστηκε στο δικαστήριο πως το θύμα του είχε είπε ψέματα και πως ήταν εκείνο που τον παρενόχλησε. Ωστόσο, όπως μαθεύτηκε, ήταν αυτός που είχε ομολογήσει στην άτυχη κοπέλα πως πάντα φαντασιωνόταν να έχει σεξουαλικές σχέσεις μαζί της.

Το θύμα είχε καταφύγει στο σπίτι της αδερφής της μετά από έναν χωρισμό, όταν ένα βράδυ ο 24χρονος άντρας πήγε στο δωμάτιό της για να μιλήσουν και στη συνέχεια τη βίασε.
Μετά την επίθεση, ο ίδιος τηλεφώνησε στη σύντροφο του και υποστήριξε πως η αδερφή της τον παρενόχλησε σεξουαλικά. Τον ίδιο ισχυρισμό υποστήριξε και ενώπιον των αστυνομικών, στους οποίους δήλωσε ακόμα πως μπέρδεψε τις δυο γυναίκες, καθώς είναι πανομοιότυπες.

Η δικαστής, ωστόσο, δεν πείστηκε από τα λεγόμενα του, καθώς όπως του είπε «αυτό είναι αρκετά παράξενο, καθώς μιλούσες στο θύμα για περίπου μια ώρα, συζητώντας τα προβλήματα της».

Όσο για την άτυχη κοπέλα, μετά την επίθεση έχει αποξενωθεί από τη δίδυμη αδερφή της, ενώ έχει επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πολλές φορές. Όπως η ίδια σχολίασε: «Το μόνο που ήθελα ήταν να μου ζητήσει συγγνώμη και να παραδεχτεί αυτό που μου έκανε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου