Σάββατο 26 Αυγούστου 2017

ZHTEITAI EΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΛΑΟ ΣΕ ΒΑΘΕΙΑ ΠΑΡΑΚΜΗ! ΑΡΘΡΟ ΝΙΚΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ


ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΓΙΑ… ΨΗΦΟΥΣ!

Στην πολιτεία Βιρτζίνια των ΗΠΑ έγινε μία συγκέντρωση διαμαρτυρίας Λευκών Εθνικιστών ενάντια στην απόφαση του δημάρχου να καταστρέψει το άγαλμα του Στρατηγού Lee των Νοτίων. Αμέσως οι γνωστοί επαγγελματίες αντιρατσιστές και αντιφασίστες έκαναν αντισυγκέντρωση και οι συγκρούσεις που ακολούθησαν είχαν σαν αποτέλεσμα τον θάνατο μίας αριστερής ακτιβίστριας.

Με αφορμή το γεγονός αυτό το γραφείο tύπου του ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τόνιζε: «Το σημερινό δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών, σύμφωνα με το οποίο ένας από τους πρωταγωνιστές και διοργανωτές της ακροδεξιάς επίθεσης εναντίον αντιφασιστών στο Σάρλοτσβιλ των ΗΠΑ, που στοίχισε τη ζωή σε μια νεαρή γυναίκα, είχε γίνει πρόσφατα δεκτός στα γραφεία της ΧΑ στη Βουλή, από τον Ν. Μιχαλολιάκο, είναι άλλη μια απόδειξη της νεοναζιστικής ταυτότητας και του εγκληματικού χαρακτήρα του συγκεκριμένου μορφώματος …».Z

Η “ΠΑΡΑΓΚΑ ΣΑΜΑΡΑ” ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ


Μπολσεβίκικη λογική χωρίς αρχή και τέλος. Επειδή κάποιος είχε επισκεφθεί τα γραφεία μας και συμμετείχε στην συγκέντρωση, από την οποία ένας προέβη σε ένα σοβαρό ποινικό αδίκημα σημαίνει ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει… εγκληματικό χαρακτήρα!!! Αυτό βεβαίως που δεν λένε οι γνωστοί και καθ’ έξιν υβριστές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι ότι εκτός από τον ένοχο ουδείς άλλος συνελήφθη και δεν στήθηκε καμία κατηγορία για εγκληματική οργάνωση εναντίον των Εθνικιστών διαδηλωτών στις ΗΠΑ.

Βλέπετε εκεί δεν υπήρχε καμμία “παράγκα Σαμαρά”, ούτε επίορκοι για να στήσουν μια ολόκληρη πολιτική σκευωρία και ας μη παριστάνει τον αθώο ο ΣΥΡΙΖΑ γιατί ακολουθεί πιστά τα χνάρια της “παράγκας Σαμαρά” στον βρώμικο δρόμο της πολιτικής σκευωρίας που στήθηκε. Η εμπάθειά των μπολσεβίκων της “νέας αριστεράς” ενάντια σε κάθε τι Εθνικό τους τυφλώνει και έτσι εύκολα λησμονούν τα περί δικαιωμάτων και δικαιοσύνης, όντας αμετανόητοι πιστοί του πατερούλη Στάλιν.

Τέλος, εάν αναδεικνύεται ο “εγκληματικός χαρακτήρας” της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ από το μεμονωμένο γεγονός στην Βιρτζίνια, τι να πει κανείς για τους συντρόφους του ΣΥΡΙΖΑ, που ο σύντροφος τους Μαδούρο έχει δολοφονήσει τις τελευταίες εβδομάδες περισσότερους από εκατό διαδηλωτές στην Βενεζουέλα;

ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ: Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΧΘΡΟΣ

Ας αφήσουμε, όμως, κατά μέρος τα γεγονότα στις ΗΠΑ, γεγονότα τα οποία δεν οδήγησαν δεκάδες στελέχη των εθνικιστικών οργανώσεων στις φυλακές, αφού βλέπετε εκεί δεν χάνουν ψήφους από αυτούς και δεν υπήρχε η πολιτική σκοπιμότητα για να διαπραχθεί το έγκλημα κατά της Δικαιοσύνης, το οποίο έλαβε χώρα στην Ελλάδα.

Ας επανέλθουμε στα όσα συμβαίνουν στην Πατρίδα μας, η οποία για μία ακόμη φορά ευρέθη στο έλεος της πύρινης λαίλαπας με ένα κράτος ανίκανο να προστατεύσει τους πολίτες και την περιούσια τους, ένα κράτος που έχει ξοδέψει τα τελευταία χρόνια δισεκατομμύρια για τους περίφημους πρόσφυγες και λαθρομετανάστες, αλλά άφησε την χώρα ανοχύρωτη απέναντι στην μεγάλη καταστροφή και αυτό χάριν των μνημονίων και της λιτότητος των διεθνών τοκογλύφων.

Στην διάρκεια του θέρους μίλησα με απλούς ανθρώπους και επισκέφθηκα διαφορετικά σημεία της χώρας. Άκουσα πολλά και ετερόκλητα. Άλλοι μας ζητούν να κάνουμε… επανάσταση (!), αλλά αυτοί να κάθονται ήσυχοι στα σπίτια τους και με τα τελευταία απομεινάρια των οικονομιών τους να γεμίζουν ασφυκτικά τις παραλίες. Ταυτόχρονα στα κέντρα αναψυχής των “ατόμων πολυτελείας” να δαπανώνται αμύθητα ποσά σε γαλλικές σαμπάνιες και λοιπές διασκεδάσεις.

Συμπέρασμα πρώτον: ο λαϊκισμός θριαμβεύει παντού και ένας λαός ευρισκόμενος σε βαθειά παρακμή περιμένει από κάποιους “τρελούς” να τον σώσουν! Την ίδια στιγμή κάνουν θαυμάσια τις “δουλίτσες” τους και παζαρεύουν πότε με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Καμμένο, που κυβερνούν σήμερα, και πότε με την Νέα Δημοκρατία, που αναμένεται να κυβερνήσει, παζαρεύουν το προσωπικό τους μέλλον και την ‘κονόμα τους.

Άλλοι μας ζητούν να… αλλάξουμε, να γίνουμε διαφορετικοί, να γίνουμε σαν όλους τους άλλους. Εάν υπήρχε όμως τέτοια περίπτωση θα ήμασταν και μάλιστα για δεκαετίες ολόκληρες στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ; Εύκολοι άνθρωποι, όχλος χυδαίος, μια ψηφομάζα χωρίς ταυτότητα, εκεί έχουν καταντήσει τον Λαό μας με εξαίρεση κάποιους γενναίους που δεν είναι πλέον λίγοι, είναι εκατοντάδες χιλιάδες, είναι οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισσες που υπερήφανα σηκώνουν στις πλάτες τους το βάρος μιας επιλογής καταραμένης από ένα ολόκληρο καθεστώς, από το καθεστώς που ευθύνεται για την παρακμή της Ελλάδος.

“ΑΡΙΣΤΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΤΟΥ ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΤΟ ΜΗ ΕΞΟΜΟΙΟΥΣΘΑΙ” - ΜΑΡΚΟΣ ΑΥΡΗΛΙΟΣ

Εάν κάναμε πάντοτε ό,τι θέλουν οι πολλοί, οι οποίοι είναι θύματα μιας αδίστακτης και καλά στημένης προπαγάνδας, μίας κυριολεκτικά πλύσεως εγκεφάλων, τότε δεν θα ήμασταν Χρυσαυγίτες.

Ναι, θέλουμε να κερδίσουμε όλο και περισσότερους Έλληνες και Ελληνίδες, θέλουμε να καταλάβουν οι συμπατριώτες μας ότι η μοναδική λύση για την επιβίωση του μεγάλου μας Έθνους ευρίσκεται πέρα από τα απατηλά και αντεθνικά ιδεολογήματα του καπιταλισμού και του μπολσεβικισμού, πέρα από την απάνθρωπη λογική του διεθνούς ληστρικού χρηματοπιστωτικού κεφαλαίου, αλλά και πέρα από τα εθνομηδενιστικά και διεθνιστικά ιδεολογήματα των νεομαρξιστών της θλιβερής εποχής μας.

Χρηματιστές και τραπεζίτες, μαζί με κομμουνιστές, “αντιρατσιστές” και “αντιφασίστες”, όλοι μαζί βαδίζουν χέρι-χέρι προς μία κατεύθυνση, προς την καταστροφή των Εθνών και των Πατρίδων και απέναντι σε όλους αυτούς εμείς, οι τελευταίοι υπερασπιστές της Παράδοσης, της Φυλής, του Εθνικού Πολιτισμού. Σε κάθε περίπτωση ΧΡΕΟΣ μας είναι να μην γίνουμε σαν και αυτούς, να μην υποχωρήσουμε ούτε χιλιοστό από τις Αξίες και τις Αρχές μας.

Πολύ σοφά ο αυτοκράτορας φιλόσοφος Μάρκος Αυρήλιος είχε γράψει ότι ο καλύτερος τρόπος για να αντισταθείς είναι να είσαι διαφορετικός από τον αντίπαλο. Και αυτό πρέπει να αποτελεί δόγμα στην τακτική μας αρχή και τέλος σε κάθε πολιτικό μας εγχείρημα.

Να μην είμαστε ίδιοι με όλους τους άλλους και ΜΟΝΟΝ έτσι θα μπορέσουμε να κερδίσουμε την πλειοψηφία των Ελλήνων, η οποία σήμερα στέκεται αρνητικά απέναντι στο πολιτικό κατεστημένο. Δεν είναι τυχαίο ότι στην πρόσφατη μέτρηση του ευρωβαρόμετρου μόνον ένα 4% των Ελλήνων εμπιστεύεται τα κόμματα και μόνον ένα 6,5% πιστεύει στα ΜΜΕ. Εκεί έξω, στην κοινωνία μας περιμένει ένας ολόκληρος κόσμος και περιμένει πολλά από εμάς, αλλά προπαντός ένα. Αυτό το ένα είναι ένα ΟΡΑΜΑ, το οποίο θα εμπνεύσει τον Λαό μας, έναν Λαό ευρισκόμενο κυριολεκτικά σε βαθειά παρακμή, εάν όχι σε απελπισία.

Πορεία σταθερή μέχρι την τελική νίκη και η τελική νίκη δεν μπορεί να έλθει με εφήμερες νίκες, που μετριούνται και δεν ζυγίζονται, που έχουν μία επίφαση νίκης και όχι ουσία. Με απλά λόγια, όχι εύκολες και μεγάλες κουβέντες, που ευχαριστούν τον όχλο, αλλά στέρεες Ιδεολογικές και πολιτικές θέσεις, τις οποίες θα αγκαλιάσει ο Λαός και θα εμπνευστεί απ’ αυτές σε σημείο να ξεπεράσει την φτηνή λογική του συμφέροντος και του καιροσκοπισμού και θα δώσει την μάχη μαζί μας για μια νέα Ελλάδα.

Και πάνω απ’ όλα αυτό που έχει σημασία για το μέλλον περισσότερο παρά για το παρόν είναι να μην χάσουμε την ψυχή μας για… ψήφους!

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου