Δευτέρα, 14 Αυγούστου 2017

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - "ΒΟΜΒΑ": ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ "ΣΚΟΤΕΙΝΑ" ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ! ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΤΡΙΠΛΕΣ ΚΑΛΠΕΣ - ΤΑ "ΤΥΡΑΚΙΑ" ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ Η ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ: "ΚΟΨΕ ΤΙΣ Μ@Λ@ΚΙΕΣ ΚΑΙ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕ ΤΗΝ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ! (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ "OMERTANEWS")Επικρατέστερο το σενάριο των τριπλών εκλογών το 2018

Πρόθεση του Τσίπρα είναι να πραγματοποιηθούν τριπλές εκλογές (εθνικές, ευρωεκλογές, αυτοδιοικητικές) το 2018

Πολλά έχουν ακουστεί τους τελευταίους μήνες για πρόωρες εκλογές, για παραίτηση Τσίπρα, για δημοσκοπήσεις κρυφές και μη και για ανταρσίες μέσα στην κοινοβουλευτική ομάδα των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Οι πολιτικές εξελίξεις όμως είναι ραγδαίες.... Συσκέψεις επί των συσκέψεων μέσα στο καλοκαίρι και ενώ η Ελλάδα καίγεται στην κυριολεξία.

Ποια είναι τα "σκοτεινά" σχέδια του Αλέξη Τσίπρα 

Σύμφωνα με έγκυρες και αποκλειστικές πληροφορίες του "OmertaNews" μέσα από το Μαξίμου, ο Τσίπρας θέλει να κερδίσει την απόλυτη στήριξη από τους Δημάρχους. Πως θα γινει αυτό; Αν πάει σε εκλογές το 2018 την ίδια μέρα.
Δηλαδή να ανοίξουν οι κάλπες και για βουλευτικές και για Ευρωεκλογές και Αυτοδιοικητικές. Τρεις εκλογικές αναμετρήσεις την ίδια μέρα του χρόνου.

Αυτό θα είναι το τυράκι του Αλέξη στους Δημάρχους 

Όσοι εκλεγούν Δήμαρχοι τον Ιούνιο του '18 θα αναλάβουν θητεία τον Ιανουάριο του '19. Έτσι με αυτό τον τρόπο θα πάρουν και ένα 6μηνο δωρακι θητείας παραπάνω και αυτοί που δεν θα εκλεγούν.
Επίσης με την πρόταση της τριπλής εκλογικής αναμέτρησης ο Τσίπρας θα πουλήσει στον λαό τα εξής:

- ότι θα εξοικονομηθούν χρήματα! Άλλωστε όλοι γνωρίζουμε ότι εκλογές σημαίνει σπατάλη δημοσίου χρήματος

- θα υπάρξει μικρότερη ταλαιπωρία για τους ψηφοφόρους αφού θα οδηγηθούν στα εκλογικά κέντρα μόνο μια φορά για τρεις αναμετρήσεις

Επίσης το ΣΥΡΙΖΑ γνωρίζει ότι θα αγγίξει "κόκκινο" σε συσπείρωση - εκεί που έχει μεγάλο θέμα - αφού θα ξεπεράσει το 90%. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ίδιο σχέδιο και την ίδια σκέψη την στηρίζει και ο Σκουρλέτης.

Πιο συγκεκριμένα:

Σύμφωνα με τις ίδιες αποκλειστικές και έγκυρες πληροφορίες του "OmertaNews" ο πρωθυπουργός της συγκυβέρνησης θέλει να οδηγήσει το λαό στις κάλπες για τρεις εκλογικές αναμετρήσεις, τον Φεβρουάριο - Μάρτιο του '18!

Και αυτό γιατί αν πραγματοποιηθούν Δημοτικές και Ευρωεκλογές το '18 και φάει δύο απανωτές ήττες, το γνωρίζει καλά ότι θα πάει σπίτι του, είτε πριν γίνουν οι βουλευτικές είτε μετά που θα είναι η απόλυτη καταστροφή. Το μόνο που θα έχει να πουλήσει μετά είναι η ηλικία του, ότι είναι νέος ακόμη και μπορεί να επανέλθει.

Το μεγάλο αγκάθι και η ανταρσία 

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ (το 70% περίπου), οι οποίοι τα γνωρίζουν όλα αυτά - τα προαναφέρθεντα - του έχουν διαμηνύσει σαφή μήνυμα λέγοντάς του: "Κόψε τις μ@λ@κίες και εξάντλησε την τετραετία"! Όπως καταλαβαίνετε η καρέκλα είναι γλυκιά και κανείς δεν θέλει να τη χάσει, ειδικά όταν πολλοί από αυτούς γνωρίζουν οτι δεν θα ξαναδούν τη βουλή παρά μόνο από την οθόνη της τηλεόρασης....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου