Δευτέρα, 21 Αυγούστου 2017

EKTAKTO ΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΥ! ΧΕΙΜΩΝΙΑΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ! ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ!


Ήδη βρέχει καταρρακτωδώς στα βόρεια προάστια - Έρχονται κατά τόπους ισχυρές βροχές, καταιγίδες, ισχυροί άνεμοι - Έκτακτο επιδείνωσης εξέδωσε η ΕΜΥ - Που θα χτυπήσει η κακοκαιρία, πότε υποχωρούν τα φαινόμενα

Και ξαφνικά φθινοπώριασε. Ο ουρανός σκοτείνιασε και άρχισε να αστράφτει και να βροντάει στα βόρεια της Αττικής. Για την αλλαγή σκηνικού στην καρδιά του καλοκαιριού είχε προειδοποιήσει η ΕΜΥ με έκτακτο δελτίο.

Το μεσημέρι της Δευτέρας (21.08.2017) η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσίαεξέδωσε έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού. Προειδοποιεί για τις βροχές και τις καταιγίδες που έρχονται από το απόγευμα σήμερα αλλά και αύριο Τρίτη.

Θα συνοδεύονται από ισχυρούς ανέμους, ίσως και χαλαζοπτώσεις.
Τι αναφέρει το έκτακτο δελτίο καιρού

Οι βροχές και οι σποραδικές καταιγίδες που εκδηλώνονται σήμερα στο μεγαλύτερο μέρος της ηπειρωτικής χώρας προβλέπεται για αύριο Τρίτη (22-08-2017) από τις πρώτες πρωινές μέχρι και τις μεσημβρινές ώρες κατά τόπους στα βόρεια και ανατολικά τμήματα της χώρας να ενταθούν και να συνοδεύονται από ισχυρούς ανέμους και πιθανώς από χαλαζοπτώσεις.

Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:

Η κεντρική Μακεδονία (κυρίως η Χαλκιδική), η ανατολική Θεσσαλία (κυρίως τα παράλια τμήματα), οι Σποράδες, η Εύβοια, τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου, η ανατολική Μακεδονία και η Θράκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου