Τετάρτη 16 Αυγούστου 2017

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΣΟΚΑΡΕ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΕΛΑΤΕΣ! ΕΦΑΓΕ... "ΠΟΡΤΑ" ΣΕ ΜΠΑΡ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΕ ΜΕ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΒΕΝΖΙΝΗ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ...


Πυρ και μανία έγινε ένας ανήλικος Ισραηλινός, επειδή δεν τον άφησαν να μπει σε ένα μπαρ στη Χερσόνησο λόγω της μικρής του ηλικίας.

Τα ξημερώματα της Δευτέρας, ο 17χρονος πήγε να διασκεδάσει στο νυχτερινό μαγαζί της Χερσονήσου παρέα με έναν ομοεθνή φίλο του. Όμως, οι υπεύθυνοι του μπαρ δεν τους επέτρεψαν να περάσουν, λόγω του νεαρού της ηλικίας τους. Ο ανήλικος έγινε έξαλλος, άρχισε να τους μιλάει σε έντονο ύφος και λίγο έλειψε η λογομαχία να καταλήξει σε άγριο καυγά. Τελικά, οι δυο νεαροί αποχώρησαν για να αποφύγουν το… ξύλο!

Όμως, λίγα λεπτά αργότερα επέστρεψε σε κατάσταση αμόκ, κρατώντας ένα μπουκάλι βενζίνη την οποία επιχείρησε να ρίξει στο σύστημα του εξαερισμού του μπαρ και να βάλει φωτιά! Ευτυχώς, οι κινήσεις του έγιναν αντιληπτές από τους υπεύθυνους του καταστήματος, οι οποίοι κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να τον παραδώσουν σε άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος.

Ο νεαρός Ισραηλινός παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, ο οποίος του άσκησε δίωξη για απόπειρα εμπρησμού σε βαθμό κακουργήματος και, μετά την απολογία του στον ανακριτή, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και χρηματική εγγύηση ύψους 2.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου