Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

OΡΙΣΤΙΚΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΣΚΑΙ - ΜΠΟΓΔΑΝΟΥ! Η ΑΠΟΛΥΣΗ, ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΚΑΙ Ο... ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ!


Στην απόλυση του δημοσιογράφου Κωνσταντίνου Μπογδάνου προχώρησε ο ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Crashonline.gr αυτή τη στιγμή ο γνωστός δημοσιογράφος μαζεύει τα πράγματά του από το γραφείο του, ενώ την εκπομπή του θα παρουσιάσει σήμερα ο οικονομικός συντάκτης Νίκος Υποφάντης.

Ο ΣΚΑΪ μετά τη χθεσινή ανακοίνωση με την οποία αποδοκίμαζε τα όσα είπε ο δημοσιογράφος για τις σχέσεις του πρωθυπουργού με τους τρομοκράτες οι οποίοι χτύπησαν τον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο, θεωρούσε ότι το θέμα είχε λήξει και ότι ο Μπογδάνος θα παρέμενε στο δυναμικό του σταθμού με την προϋπόθεση να μην επανέλθει στο ζήτημα.

Όμως, φαίνεται ότι ο δημοσιογράφος ήθελε να επανέλθει στην υπόθεση επιμένοντας για τις σχέσεις του πρωθυπουργού με τους τρομοκράτες στη σημερινή του εκπομπή, κάτι που τον έφερε σε πλήρη ρήξη με το κανάλι με αποτέλεσμα την απόλυσή του.

Τι είπε ο Μπογδάνος και προκάλεσε θύελλα


Όλα ξεκίνησαν χθες το μεσημέρι, όταν ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, στην εκπομπή του άφησε να εννοηθεί πως πίσω από το τρομοκρατικό χτύπημα στον Λουκά Παπαδήμο κρύβονται πρώην σύντροφοι του Αλέξη Τσίπρα.

«Μία εβδομάδα ο Λουκάς Παπαδήμος στο νοσοκομείο, χτυπημένος από πρώην συντρόφους του Έλληνα πρωθυπουργού και ο Έλληνας πρωθυπουργός δεν έχει πάει να του πει ένα γεια», είπε κατά λέξη.

Λίγο αργότερα ο ΣΚΑΪ μέσω ανακοίνωσης ζήτησε «συγγνώμη για τις ανάρμοστες και αδόκιμες αναφορές του δημοσιογράφου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου