Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

"ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΙΑ!...ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΑΛΟΝΕ Ο ΤΟΣΚΑΣ!"


Εντυπώσεις και κοροϊδια ...
Δυο λέξεις οι οποίες εκφράζουν σε συντριπτικό βαθμό τις κινήσεις του συνδικαλισμού στην Ελλάδα .
Μετά την αναμενόμενη απαγόρευση του καρναβαλιού των ένστολων συνδικαλιστών , υπάρχει κάποιος που να μην πείστηκε για τις ανύπαρκτες προθέσεις των διοργανωτών ; Μια κίνηση άνευ ουσίας πραγματικά . 
Οι επιδιώξεις και οι σκοποί που θεωρητικά , προσπάθησαν να πετύχουν με τη συγκεκριμένη εκδήλωση ποιές ήταν ;
1. Να αναδείξουν το πρόβλημα που υπάρχει στην περιοχή ; Ειδικά τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο , είναι πιο άκυρο απο ποτέ .
2 . Να εκτεθεί επικοινωνιακά ο Τόσκας , με την ανάδειξη του προβλήματος με το συγκεκριμένο τρόπο ;
Μάταιο , κακά τα ψέματα ο Τόσκας έχει αποδειχθεί πιο σκληρός και απο τον Σιλβέστερ Σταλόνε . Δεν τον κουνάει ούτε ανεμοστρόβιλος και καταφέρνει επικοινωνιακά να προσπερνάει και τις μεγαλύτερες δυσκολίες που του έχουν προκύψει .
Αλήθεια , αφου το προεδρείο της ποασυ ενδιαφέρεται αληθινά για την Αστυνόμευση και τα προβλήματα στη δημόσια ασφάλεια , όταν ο Τόσκας ανακοίνωσε τη διάλυση της Δ.ΕΛ.Τ.Α , είχε πάρει δημόσια θέση ; Με κάποια ανακοίνωση που να αποδοκιμάζει με σαφή και ξεκάθαρο τρόπο τη συγκεκριμένη ενέργεια και να στηρίζει το προσωπικό της απο τις άδικες και καταιγιστικές συκοφαντικές δηλώσεις του Τόσκα ;
Απάντηση : Δεν έβγαλε την παραμικρή ανακοίνωση.
Οπότε , οποιαδήποτε μορφής αποδοκιμασία για τον Τόσκα απο μέρους τους είναι απλά γελοία , και το μόνο που καταφέρνουν είναι να αποπροσανατολίζουν απο τα αληθινά προβλήματα της Δημόσιας Τάξης .
Κ.Ε


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου