Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

ΠΕΘΑΝΕ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΓΛΥΚΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ, ΝΑΝΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ... (ΒΙΝΤΕΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ)


Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – Τη βρήκε νεκρή στο σπίτι της συγγενικό πρόσωπο

Η άτυχη γυναίκα δεν είχε επικοινωνήσει με τους οικείους της εδώ και μέρες

Νεκρή βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, 27 Ιουνίου, σε διαμέρισμα της οδού Θήρας στην Κυψέλη η παρουσιάστρια Νανά Καραγιάννη.

Η τηλεπαρουσιάστρια έδινε πολύχρονη μάχη με την ανορεξία.

Να σημειωθεί ότι είχε νοσηλευθεί λόγω του συνδρόμου της ανορεξίας αρκετές φορές σε νοσοκομείο, ενώ σε συνέντευξη της είχε δηλώσει ότι είχε φτάσει να ζυγίζει μόλις 25 κιλά!

Η Νανά Καραγιάννη ήταν δημοσιογράφος, την οποία γνωρίσαμε στο πλευρό του Δημήτρη Παπανώτα στην ανατρεπτική εκπομπή «Μύθοι και πραγματικότητα» και έπειτα συμμετείχε και σε άλλες εκπομπές στο πάνελ τους ως σχολιάστρια.



Πάλεψε σκληρά με την ανορεξία. Έπεσε πολλές φορές, έφτασε ακόμα και ένα βήμα πριν το θάνατο, αλλά η αγάπη της για τη ζωή της έδινε δύναμη να συνεχίσει.

Πριν από περίπου δύο χρόνια η κατάσταση της υγείας της είχε βελτιωθεί. Ο χωρισμός της ωστόσο και η ψυχολογική κατάπτωση την έριξαν και πάλι. Η Νάνά βρέθηκε και πάλι να παλεύει με το τέρας της ανορεξίας.

Τον τελευταίο καιρό η κατάστασή της είχε επιδεινωθεί ενώ αρκετές φορές χρειάστηκε να νοσηλευτεί. Μάλιστα, είχε περιορίσει στο ελάχιστο τις τηλεοπτικές της εμφανίσεις αρνούμενη να εμφανιστεί στο κοινό που τόσο την συμπάθησε.

Τελικά, το μεσημέρι της 27ης Ιουνίου, η γλυκιά ξανθιά παρουσιάστρια έφυγε από τη ζωή. Ήταν μόλις 38 ετών!
Καλό σου ταξίδι Νανούκα, καλό παράδεισο! 


Δείτε τη συνέντευξη που είχε δώσει πριν ένα χρόνο περίπου στην διαδικτυακή εκπομπή "ΜΑΚΕΛΕΛΕ", στην δημοσιογράφο Μπέττυ Γιάννα, Πηνελόπη Ντρες και στον Ηρακλη Λαζαρίδη!  
 


ΔΕΙΤΕ και το ΒΙΝΤΕΟ αφιέρωμα του "ΜΑΚΕΛΕΛΕ" στην γλυκιά ξανθιά παρουσιάστρια 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου