Σάββατο, 17 Ιουνίου 2017

ΤΡΕΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΗ ΣΠΕΙΡΑ ΤΩΝ 8 ΑΔΙΣΤΑΚΤΩΝ ΛΗΣΤΩΝ! ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΣΑΝ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΡΗΜΑΖΑΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ! (ΦΩΤΟ)Στη δημοσιότητα, έδωσε η Αστυνομία τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες οκτώ αλλοδαπών, που έκλεβαν σπίτια και καταστήματα.

Οι δράστες πραγματοποιούσαν ένοπλες ληστείες και σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη.

Από τους 8 οι επτά είναι υπήκοοι Γεωργίας και ο ένας υπήκοος Ουκρανίας.

Η εγκληματική οργάνωση εξαρθρώθηκε την 5-6-2017 από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Σε βάρος τους, ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της ληστείας από κοινού, της απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά συρροή, της διακεκριμένης περίπτωσης κλοπής από κοινού και κατ’ εξακολούθηση από δύο ή περισσότερους δράστες που είχαν ενωθεί για την διάπραξη κλοπών κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια, της σύστασης και συμμορίας, της παράνομης οπλοφορίας, της οπλοχρησίας, της παράνομης οπλοκατοχής, της υπόθαλψης εγκληματία και της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τους συλληφθέντες:

1) (επ) AKHALADZE (ον) AMIRAN ή VAZHA ή ZVIAD του AMIRAH ή ZAURI και της TAMARI ή NATELA , γεννηθέντα το 1979 ή 1976 στη Γεωργία2) (επ) GOGISVANIDZE ή GUGISVANIDZE ή GOGISWNIDZE (ον) VALERIANE ή VALERI του LAULI ή JAULI ή GAVLI και της LIANA , γεννηθέντα το 1973 στη Γεωργία3) (επ) AKHALADZE (ον) TAMARA του GRIGOR και της VERA , γεννηθείσα το 1959 στη Γεωργία4) (επ) PKHAKADZE (ον) NATELA του IOSEBI και της NELI , γεννηθείσα το 1977 στη Γεωργία5) (επ) GOGOLADZE (ον) GULNAZI του SERGO και της LEILA , γεννηθέντα το 1984 στη Γεωργία6) (επ) CHIKOVANI (ον) MIRIAN του AVTADILI και της MAKVALA , γεννηθέντα το 1984 στη Γεωργία


Και για τους μη συλληφθέντες:

7) (επ) ONIANI (ον) KHVICHA του DIOMIDE και της NELIN, γεννηθέντα το 1974 στη Γεωργία8) (επ) TSKHEVEDIANI (ον) LASHA του CHICHIKO, γεννηθέντα το 1976 στην Ουκρανία

Παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-8695532 και 210-8695542 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου