Παρασκευή, 6 Ιανουαρίου 2017

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΥ! -TA OYΡΛΙΑΧΤΑ ΤΗΣ ΡΟΥΠΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ! (ΒΙΝΤΕΟ)


«Κρατάνε το παιδί μου φρουρούμενο στο Παίδων τα σκουλήκια. Είναι αιχμάλωτος πολέμου, έξι χρονών παιδί», φώναξε ανάμεσα σε πολλά άλλα η Πόλα Ρούπα, έξω από την Ευελπίδων.

Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών οδηγήθηκε σήμερα το πρωί η Πόλα Ρούπα, καθώς και η 25χρονη που συνελήφθησαν χθες κατά την διάρκεια της επιχείρησης της Αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας.

Οι δύο γυναίκες μετήχθησαν στην Εισαγγελία συνοδεία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων, σε χωριστό αυτοκίνητο η καθεμία, ενώ η 48χρονη σύντροφος του Νίκου Μαζιώτη, Πόλα Ρούπα μόλις βγήκε από το όχημα φώναξε: «Ζήτω η επανάσταση!».

Η Πόλα Ρούπα, αλλά και ο κρατούμενος σύντροφος της, ανακοίνωσαν χθες μέσω της αδελφής της 48χρονης, ότι ξεκίνησαν απεργία πείνας, καθώς όπως υποστηρίζουν «απήγαγαν το παιδί τους» και δεν γνωρίζουν που βρίσκεται από την στιγμή της επιχείρησης στον Άγιο Δημήτριο.

Χθες υποβλήθηκε αίτημα στην Εισαγγελία Ανηλίκων προκειμένου να αναγνωριστούν ως προσωρινοί επίτροποι του 6χρονου αγοριού η μητέρα και η αδελφή της Ρούπα, ώστε το παιδί να μην αντιμετωπίσει κίνδυνο στην ψυχική υγεία του από την παρατεταμένη παραμονή του σε ίδρυμα.

Το 6χρονο αγόρι, σύμφωνα με εισαγγελικές πηγές, βρίσκεται σε ειδικό χώρο με την παρουσία ειδικών και Εισαγγελέα Ανηλίκων, ενώ, όπως τονίζεται, η διαδικασία για την επιμέλεια του απαιτούν χρόνο, καθώς πρέπει να ερευνηθεί αν οι προτεινόμενοι συγγενείς του πληρούν τις προϋποθέσεις για το αναλάβουν.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου