Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017

NAΡΚΩΤΙΚΑ, ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΣΦΑΙΡΕΣ!


Το πιστόλι που είχε στην κατοχή του ένας 51χρονος μαζί με ναρκωτικά, εξετάζουν οι ειδικοί της Εγκληματολογικής υπηρεσίας

Το πιστόλι που είχε στην κατοχή του ένας 51χρονος μαζί με ναρκωτικά, εξετάζουν οι ειδικοί της Εγκληματολογικής υπηρεσίας μετά τη σύλληψή του στον οικισμό του Θεολόγου στην Φθιώτιδα από τους άνδρες του αστυνομικού τμήματος Αταλάντης οι οποίοι έκαναν έλεγχο στο Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε.

Ο 51χρονος συνελήφθη όταν στο εσωτερικό του οχήματος βρέθηκε κρυμμένο ένα αλουμινόχαρτο με 1,6 γραμμάριο ακατέργαστης κάνναβης, αλλά στο σπίτι του βρέθηκε το πιστόλι που κατασχέθηκε και εστάλη για βαλλιστική εξέταση, 100 σφαίρες και άλλα 4,9 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Στην προανάκριση, αποκαλύφθηκε ότι ο δράστης είχε προμηθευτεί τα ναρκωτικά από έναν 45χρονο.

Οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα και στο σπίτι του δεύτερου υπόπτου, όπου βρέθηκαν δύο συσκευασίες με ηρωίνη βάρους 1,5 γραμμαρίου, μία σύριγγα με 0,5 ml ηρωίνης και ένας τρίφτης κάνναβης. Οι δυο συλληφθέντες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας κατηγορούμενοι για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, ενώ ο 51χρονος κατηγορείται και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου