Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017

ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ "ΟΜΕΡΤΑ" ΓΙΑ ΤΑ "ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ" ΤΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ, ΑΝΟΙΞΕ Ο ΑΣΚΟΣ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ! ΤΖΟΓΑΔΟΡΟΣ ΠΑΘΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΤΙ...



Το ρεπορτάζ με τα "φρουτάκια" και τον παράνομο τζόγο συνεχίζεται... 

Μετά το χθεσινό δημοσίευμα του "Omerta" αναφορικά με τον παράνομο τζόγο που ζει και βασιλεύει στην περιοχή του Ζωγράφου (Δείτε εδώ) - και όχι μόνο - δεχτήκαμε μια πολύ ενδιαφέρουσα καταγγελία από τζογαδόρο παθών.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες από την σοβαρότατη καταγγελία που έχει έρθει στα χέρια μας και οφείλουμε να την ψάξουμε και να κάνουμε ρεπορτάζ - γιατί αυτό σημαίνει δημοσιογραφία - τα τυχερά παίγνια, είναι ιδιαιτέρως "σφιγμένα" λόγω  κρίσης.
Τι εννοούμε "σφιγμένα";;;
Λόγω κρίσης, τα ποσοστά που δίνουν τα μηχανήματα έχουν αγγίξει τουλάχιστον το 80%-20%,(σύμφωνα με τα λεγόμενα του καταγγέλοντα), ενώ υποτίθεται παλιά ήταν περίπου στο 60%-40%!
Για να το κάνουμε πιο λιανά που λένε και στην Καλαμάτα...
Ο ιδιοκτήτης φροντίζει να "πειράζει" τα μηχανήματα για να έχει περισσότερα κέρδη. Έτσι ενώ παλιά που είχε περισσότερη πελατεία τα ποσοστά ήταν 60 χασούρα και 40 κέρδη, τώρα λόγω κρίσης και επειδή δεν υπάρχουν πολλοί παίκτες, αφού λεφτά δεν υπάρχουν, τα ποσοστά έχουν "πειραχθεί" στο 80-20, ήτοι κάποιος που παίζει σε ένα μηχάνημα έχει μόνο 20% ποσοστό πιθανότητες να βγει κερδισμένος.
Ο ίδιος παθών τζογαδόρος μάλιστα, μας ενημέρωσε ότι ακόμη και κάτι "ψιλά" να κερδίσεις, πάλι εκεί μέσα θα τα ρίξεις, με αποτέλεσμα να μην βγαίνει ουδείς κερδισμένος πέρα από τον ιδιοκτήτη.
Ο συγκεκριμένος άνθρωπος "έτρωγε" όπως μας είπε χαρακτηριστικά όλο του το μισθό στα "φρουτάκια".
Τις επόμενες μέρες θα σας παρουσιάσουμε και τη συνέντευξη του ανθρώπου παθών που κόντεψε να τινάξει ακόμη και το σπίτι του στον "αέρα".
"Εχει τύχει περίοδος που είχα να κοιμηθώ τρία 24ωρα μας είπε χαρακτηριστικά".
Το θέμα με τον παράνομο τζόγο είναι πολύ σοβαρό και απαιτεί ενδελεχή έρευνα...

Kαι εμείς ξαναρωτάμε η πολιτεία και η αστυνομία τι κάνει; 
Ο Τσίπρας δεν μπορεί να βρει το μαύρο χρήμα των πετρελαίων ας πούμε, αυτό δεν μπορεί να το ανακαλύψει και να το πατάξει;
Πως θα τελειώσετε κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ τη διαφθορά; Είστε ανίκανοι μέχρι και αυτό να "καθαρίσετε"...
Είναι ένα λεπτό ζήτημα που καταστρέφει οικογένειες...

ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ  

Διαβάστε επίσης:

ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ "ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ" ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΑΙΓΝΙΑ! ΚΕΡΝΟΥΝ "ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ" ΤΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ! ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ, ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΙΛΙΚΙΑ, ΣΤΗΝΟΥΝ ΧΟΡΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ! Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ;

ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΣΟΚ! ΜΑΡΤΥΡΙΑ "ΦΩΤΙΑ" ΤΖΟΓΑΔΟΡΟΥ! ΜΙΝΙ - ΚΑΖΙΝΟ ΚΑΙ "ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ" ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ. Ο ΤΖΙΡΟΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ "ΚΟΥΛΟΧΕΡΗΔΩΝ"!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου