Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ALCO: ΣΥΝΕΧΗΣ ΑΝΟΔΟΣ, ΔΙΨΗΦΙΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΚΑΙ Η ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!


Όταν μια συστημική εταιρεία δημοσκόπησης όπως η Alco καταγράφει συνεχείς ανοδικές τάσεις για την Χρυσή Αυγή και την υψηλότερη συσπείρωση, αντιλαμβανόμαστε όλοι πόσο ψηλά βρίσκονται οι Έλληνες Εθνικιστές στην κοινωνία.

Ούτε στις στημένες δημοσκοπήσεις δεν κρύβεται πλέον η άνοδος της Χρυσής Αυγής, απλώς… περιορίζεται όσο είναι δυνατόν.

Έτσι, η δημοσκόπηση της ALCO που δημοσιεύουν σήμερα τα "Παραπολιτικά" δίνει τα εξής αποτελέσματα:

ΝΔ: 26,8%%
ΣΥΡΙΖΑ: 17,8%
Χρυσή Αυγή: 8,4%
ΚΚΕ: 7,1%
Πασόκ: 6,2%
Ένωση Κεντρώων: 2,7%
ΑΝΕΛ: 2,5%
Πλεύση: 2,4%
Ποτάμι: 1,4%
ΛΑΕ: 1,5%
Άλλο: 5,1%
Αναποφάσιστοι: 18,1%



Αρχικά, να τονίσουμε πως καταγράφεται άνοδος σε σχέση με την προηγούμενη μέτρηση της ίδιας εταιρείας. Επιπλέον, αν κάνουμε αναγωγή στους αναποφάσιστους, η Χρυσή Αυγή ξεπερνά αυτόματα τα διψήφια ποσοστά. Γεγονός που φαίνεται και στον παρακάτω πίνακα όπου καταγράφεται υψηλότερο το 10,3%.

Πέρα από το σκόπιμο ψαλίδισμα των ποσοστών της Χρυσής Αυγής και την λεγόμενη "κρυφή ψήφο", να επισημάνουμε πως τα ποσοστά του Εθνικιστικού κόμματος κρύβονται και στο "Άλλο Κόμμα", καθώς είναι επόμενο πολλοί ψηφοφόροι λόγω των συνεχιζόμενων διώξεων να μην θέλουν να αποκαλύψουν σε αυτούς που διενεργούν την δημοσκόπηση την προτίμησή τους προς την Χρυσή Αυγή. Στην κάλπη όμως δεν υπάρχουν παρατηρητές...

Τέλος, να επισημάνουμε πως άνοδος υπάρχει ακόμα και στην συσπείρωση με το ποσοστό να αγγίζει το 94%! Περαιτέρω σχόλια περιττεύουν. Το "συνταγματικό τόξο" θα λάβει ηχηρό μήνυμα - ράπισμα από τον περήφανο Ελληνικό Λαό στις επόμενες εκλογές, όποτε και αν αυτές διενεργηθούν.




xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου