Παρασκευή, 6 Ιανουαρίου 2017

AΣΕ ΤΟΝ ΘΕΙΟ, ΠΙΑΣΕ ΤΗ ΡΟΥΠΑ! ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ ΠΗΡΕ Ο ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ...


Nico Mastorakis
AΣΕ ΤΟΝ ΘΕΙΟ, ΠΙΑΣΕ ΤΗ ΡΟΥΠΑ
Ενα ψυχρο και αφορολογητο εκατομμυριο παιρνει ο πληροφοριοδοτης που την "εδωσε." Το νεο παιχνιδι που σκεφτεται ο ΟΠΑΠ ειναι το "Παμε...Στόχευμα" οπου οι παικτες θα κυνηγουν καταζητουμενους. Τζογοχώρα γαρ.

------------------------
Ενας άνδρας πέρασε το κατώφλι της ΓΑΔΑ πριν από τρεις εβδομάδες και πρόδωσε την «κ. Ελένη» όπως γνώριζε την Πόλα Ρούπα η γειτονιά στην Ηλιούπολη.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Καθημερνή η επικήρυξη του 1 εκατ ευρώ ήταν αυτή που οδήγησε και στην σύλληψή της.
Συγκεκριμένα αναφέρει πως αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη της χάρη στη μαρτυρία πληροφοριοδότη που πέρασε το κατώφλι της ΓΑΔΑ πριν από τρεις βδομάδες και παρείχε κρίσιμα στοιχεία για τις κινήσεις της καταζητούμενης λαμβάνοντας εγγυήσεις για την εκταμίευση του ενός εκατομμυρίου.
Το σπίτι της Ηλιούπολης ήταν η μόνιμη κατοικία της Πόλας Ρούπας, τα ίχνη της οποίας είχαν εντοπίσει οι αρχές το τελευταίο δεκαήμερο, κοντά στα Χριστούγεννα.
Η περιοχή της Ηλιούπολης και του Αγίου Δημητρίου είχε επισημανθεί ως η περιοχή που κινούνταν η Ρούπα. Τις τελευταίες δυο εβδομάδες οι αστυνομικές αρχές επικεντρώθηκαν στην Ηλιούπολη και στο συγκεκριμένο διαμέρισμα. Η φυσική παρακολούθηση ήταν έντονη ενώ έγινε και βιντεοσκόπηση με μικροκάμερες. Χθες βράδυ εκτιμήθηκε ότι ταυτοποιείται πλήρως πως πρόκειται για την Ρούπα και αποφασίστηκαν οι ταυτόχρονες επιχειρήσεις στην Ηλιούπολη και τον Αγιο Δημήτριο.

press-gr.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου