Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

ΛΑΟΠΡΟΒΛΗΤΟΣ! ΜΟΝΟ Ο JACK BAUER ΕΛΕΙΠΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ BODYGUARDS ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ! ΑΤΣΑΛΙΝΗ ΑΣΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΌ! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)



Όπως θα δείτε από τις εικόνες και το ρεπορτάζ που μεταδίδει το Cretapost.gr μόνο ο JACK BAUER έλειπε από τους bodyguards του Τσίπρα στον Αγιο Νικόλαο. Ο λαοπρόβλητος και οι σωματοφύλακές του έφθασαν εδώ λίγο πριν από τις 12:00 το μεσημέρι συνεχίζοντας τη διήμερη περιοδεία του στην Ανατολική Κρήτη. Από νωρίς το πρωί, έχουν στηθεί στον Άγιο Νικόλαο φορείς του νομού Λασιθίου περιμένοντας την άφιξη του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, με τα μέτρα ασφαλείας να χαρακτηρίζονται αυξημένα.

Δυσαρεστημένοι Λασιθιώτες πάντως εκφράζουν την αγανάκτησή τους για τη συνεχιζόμενη λιτότητα με όποιον τρόπο μπορούν, θέλοντας να στείλουν το δικό τους μήνυμα, όπως για παράδειγμα στο ακόλουθο φωτογραφικό στιγμιότυπο:



Δείτε τη στιγμή της άφιξης του Αλέξη Τσίπρα στον Άγιο Νικόλαο



Παρά το κρύο, ομάδα Λασιθιωτών, έχει παραταχθεί στον δρόμο και έχει σηκώσει πανό διαμαρτυρίας.




Την ίδια ώρα, στο σημείο βρίσκεται ισχυρή αστυνομική δύναμη που ελέγχει το κάθε τι που περνάει από την περιοχή.

Ο Άγιος Νικόλαος είναι ο πρώτος σταθμός της επίσκεψης του κ. Τσίπρα στο νομό Λασιθίου, όπου αναμένεται να συναντηθεί με τους παραγωγικούς φορείς ενώ αργότερα το μεσημέρι θα επισκεφτεί το Ελαιουργείο του Συνεταιρισμού Κριτσάς.

Η συνάντηση με τους εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων του Λασιθίου πραγματοποιείται στο ξενοδοχείο «Ερμής». Τον κ. Τσίπρα συνοδεύουν οι υπουργοί Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής, Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης, Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου και Επικρατείας Χριστόφορος Βερναρδάκης.
kourdistoportocali.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου