Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ! IΔΟΥ ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ "ΕΙΜΑΙ ΤΟΥΡΚΟΣ!"




Επειδή συχνά ακούγεται το επιχείρημα πως “δεν μπορούμε να επιβάλουμε σε κανέναν να αλλάξει εθνική ταυτότητα” και άρα πρέπει να καλοδεχόμαστε καθέναν στη Θράκη που δηλώνει Τούρκος, σαν να δηλώνει π.χ. Πολωνός, είναι ανάγκη να βλέπουμε τι κρύβεται συχνά πίσω από τέτοιες δηλώσεις.

Kαι ένα άριστο παράδειγμα αποτελεί ο λόγος του Μπουρχανεντίν Χακγκιουντέρ,πρώην προέδρου του αλυτρωτικού Συλλόγου Αλληλοβοήθειας Τούρκων Δ. Θράκης (BTTDD) στις 26/11/2016,στην εκδήλωση των Εστιών Εθνικιστών (Türk Ocakları) και του Συνδικάτου Kamu Sen στην Άγκυρα, με τίτλο “ΔΥΟ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΥΠΟ ΔΙΕΘΝΗ ΠΙΕΣΗ: ΚΥΠΡΟΣ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗ ΘΡΑΚΗ”.

Προσέξτε ψέμματα και παραποιήσεις της πραγματικότητας και σκεφτείτε πού μπορεί να αποσκοπεί αυτή η προπαγάνδα εκτός της υπονόμευσης της γαλήνης και της ειρήνης στον τόπο μας. Λοιπόν, μεταφράζουμε και εντός παρενθέσεων σχολιάζουμε:

Εδώ έχουμε και την σημαία της Τουρκικής Δημοκρατίας Δυτικής Θράκης, το πράσινο πάνω στην σημαία είναι το Ισλάμ, το μαύρο ο θρήνος, το άσπρο είναι το λαμπρό μέλλον και η ημισέληνος συμβολίζει τον τουρκισμό μας. Αυτή είναι η σημασία της σημαίας της Τουρκικής Δημοκρατίας Δυτικής Θράκης. (ακούτε κωλοέλληνες;)

…Ο πληθυσμός μας έχει υποχωρήσει μεταξύ 150-155.000.

Η περιοχή με τον πιο πυκνό τουρκικό πληθυσμό είναι η Ροδόπη με 50%, στην Ξάνθη το ποσοστό είναι 45%, ενώ στον Έβρο μιλώντας για αριθμό, βρισκόμαστε στις 8-10.000 (μα τα νούμερα που δίνει τώρα βγάζουν σύνολο μέχρι 120.000!)

Αναλογιστείτε πως σε αυτόν τον νομό την εποχή της συνθήκης της Λωζάννης ζούσαν 25.000 άτομα. Σε αυτούς που ζούσαν στην συνοριακή περιοχή ασκήθηκε ιδιαίτερη πίεση και διασφαλίστηκε η μετανάστευση τους και έτσι έπεσαν στα σημερινά νούμερα (την εποχή της συνθήκης του Κιουτσούκ Καϊναρτζί ὄμως πόσοι ζούσαν, δεν μας είπε…)

Υπάρχουν οι μουφτείες μας εκεί, που όμως δεν πρέπει να τις συγκρίνουμε με τις μουφτείες στην Τουρκία.

Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Τσίπρας στον δήμο Αρριανών που αποτελείται πλήρως από τουρκικό πληθυσμό και διευθύνεται από Τούρκο δήμαρχο, απευθυνόμενος στον κόσμο και λες και όλα πάνε καλά και η μειονότητα βιώνει κανονικές συνθήκες, είπε πως ̈Δεν θέλουμε και δεν θα επιτρέψουμε υπό κανένα τρόπο την επέμβαση άλλων χωρών στους πολίτες μας ̈.

Προφανώς ξέχασε πως η μειονότητα εκεί είναι υπό την εγγύηση της Τουρκίας αλλά και διεθνώς εγγυημένη (τουρκική εγγύηση! Καινούργιο αυτό;)

Και ενώ συνεχίζεται το θέμα με τις μουφτείες, σε Αλεξανδρούπολη και Θεσσαλονίκη κρεμάστηκαν γουρουνοκεφαλές σε τζαμιά (και ψευδές και άσχετο)

Εάν πάτε στην Δυτική Θράκη θα δείτε σε τζαμιά το σύνθημα “Ο πιο καλός Τούρκος είναι ο νεκρός Τούρκος” (δείξτε έστω ένα ρε κοπρίτες!)

Σκότωσαν, σκότωσαν αλλά δεν μας τελείωσαν (εδώ η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά.

Δεν υπάρχει ούτε ΕΝΑΣ νεκρός από την δική τους πλευρά παρά μόνο από την δική μας – και μιλάνε κι από πάνω!)

Θλίβει πραγματικά τον άνθρωπο να βλέπει τους ανθρώπους να οδηγούνται σε τόσο ακραία σημεία.

Κατά καιρούς απαγορεύτηκαν τα εζάν μας και σε αυτό το θέμα υπήρχαν προβλήματα.

Οι περισσότεροι απλά επειδή ήταν Τούρκοι, τους αφαίρεσαν την ιθαγένεια και εγώ είμαι ένας εξ αυτών (…) Ε.Ε.και Ελλάδα παραβίασαν τις αρχές των οικουμενικών ανθρωπίνων δικαιωμάτων”.(ε, τι να κάνουμε, δεν είναι όλοι τόσο δημοκράτες σαν την Τουρκία…)

Και το κλου το κράτησε για το τέλος:

Ο Χακγκιουντέρ είπε πως λόγω της απαγόρευσης ανοίγματος σχολείων και ιδιαίτερα νηπιαγωγείων, τα παιδιά των Τούρκων που πάνε στα θεοκρατικά ελληνικά νηπιαγωγεία, εξαναγκάζονται να μετάσχουν σε τελετές βγαλσίματος του σταυρού από τη θάλασσα!!!

Αν δεν υπήρχε κάποιος διαγωνισμός παπαρολογίας, δεν μπορώ να το εξηγήσω. Εκτός κι αν η επιχορήγηση από το ΥΠΕΞ της Τουρκίας είναι ανάλογη της καφρίλας που μπορεί να καλλιεργήσει το κάθε βαποράκι μίσους και προπαγάνδας…

national-pride.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου