Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2016

ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ Ο ΠΟΥΤΙΝ!!!


Είναι κοινό μυστικό ότι οι σχέσεις Μπάρακ Ομπάμα και Βλάντιμιρ Πούτιν ήταν ψυχρές και ότι μετά βίας ανέχονταν ο ένας τον άλλο.

Τώρα, όμως, οι σχέσεις ΗΠΑ – Ρωσίας φαίνεται να γυρίζουν σελίδα. Πρόθυμος να συναντηθεί με τον Ντόναλντ Τραμπ όποτε του το ζητήσει δηλώνει τώρα ο Πούτιν αν και προσθέτει ότι πιστεύει ότι είναι καλύτερο αυτό να γίνει αφού πρώτα αναλάβει την προεδρία και σχηματίσει κυβέρνηση.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιαπωνική εφημερίδα Yomiuri και το τηλεοπτικό δίκτυο Nippon TV ο Πούτιν επεσήμανε: «Σε ό,τι αφορά μια συνάντηση, πιστεύω ότι είναι απαραίτητο να δώσουμε στον εκλεγμένο πρόεδρο τον χρόνο τουλάχιστον να σχηματίσει την κυβέρνησή του, να αναλάβει την προεδρία και μετά να μιλήσουμε για συνάντηση. Είμαστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή, δεν υπάρχουν θέματα από την πλευρά μας».

Ο Ρώσος πρόεδρος πάντως πρόσθεσε ότι η Μόσχα δεν έχει κατανοήσει ακόμη τι σημαίνει το σύνθημα «Ας κάνουμε την Αμερική μεγάλη ξανά», το οποίο είχε υιοθετήσει ο Τραμπ στη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας, όμως εξήγησε ότι ελπίζει πως δεν θα υπάρξουν θέματα για την ενίσχυση των διμερών σχέσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου