Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΘΕΙ Η ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ!!!

Μια ακόμη προβοκάτσια σε βάρος της κυβέρνησης, στήθηκε από τα ξένα κέντρα εξουσίας, τον παγκόσμιο καπιταλισμό, τον Σόιμπλε και την Λαγκάρντ.

Ένα ακόμη οργανωμένο σχέδιο απαξίωσης της Αριστεράς, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς, βρίσκεται σε εξέλιξη. Πρόκειται για χτύπημα, στην κυριολεξία κάτω από τη μέση, στο χαμηλό υπογάστριο του Τσίπρα και της παρέας που μας κυβερνά.

Σύμφωνα με ευρωπαϊκή έρευνα της YouGOV σε δείγμα μάλιστα 19.000 ανθρώπων, αυτό που βγαίνει είναι ότι οι δεξιοί δηλώνουν πιο ικανοποιημένοι στο… κρεβάτι απ΄ ό,τι οι αριστεροί. Το συμπέρασμα που προκύπτει είναι ότι οι άνθρωποι που έχουν δεξιές πεποιθήσεις δηλώνουν ότι έχουν μία ικανοποιημένη σεξουαλική ζωή.

Οι πολιτικές πεποιθήσεις αντανακλούν τον βαθμό ευχαρίστησης των ανθρώπων στο σεξ. Όσοι δηλαδή θεωρούν τον εαυτό τους «πολύ δεξιό» έχουν πολλές πιθανότητες να έχουν μία ικανοποιητική σεξουαλική ζωή.

Στη Βρετανία, για παράδειγμα, το 66% των πολιτών που ανήκουν στην Αριστερά, φέρεται να έχει μία ικανοποιητική σεξουαλική ζωή την ώρα που το 73% των συμπολιτών της Τερέζα Μέι, που δηλώνουν ότι είναι πολύ Δεξιοί, υποστηρίζουν ότι είναι σεξουαλικά ιδιαιτέρως ικανοποιημένοι. Αλλά και το 70% των Βρετανών που θεωρούν τους εαυτούς τους απλά «δεξιούς», δηλώνουν ότι είναι ικανοποιημένοι από τη σεξουαλική τους ζωή.

Στη Γερμανία, το 77% των ατόμων που ανήκουν στην δεξιά πτέρυγα ισχυρίζονται ότι ικανοποιούνται επαρκώς στο κρεβάτι. Αντιθέτως, το 71% των ατόμων που ανήκουν στην αριστερή πτέρυγα φέρεται να είναι ικανοποιημένοι στο σεξ.

Από την έρευνα προκύπτει πάντως πως, και στις πέντε χώρες (Σουηδία, Γερμανία, Γαλλία, Δανία και Βρετανία), οι άνθρωποι που είχαν υψηλό επίπεδο σεξουαλικής ικανοποίησης ανήκαν στην δεξιά πτέρυγα, ενώ όσοι ανήκαν στην αριστερή πτέρυγα, έτειναν να έχουν το χαμηλότερο βαθμό ερωτικής ικανοποίησης.

Πείτε μας λοιπόν, δεν είναι σχέδιο για να χτυπηθεί η σεξουαλική ζωή των αριστερών; Άλλωστε στην Ελλάδα αν γινόταν αυτή η έρευνα θα έβγαζε άλλο αποτέλεσμα και θα έλεγε ότι οι Αριστεροί είναι ιδιαιτέρως ικανοποιημένοι από την σεξουαλική τους ζωή γιατί έχουν… πη…ξει όλη την Ελλάδα, κι όχι μόνο μια φορά.

Σε κάθε περίπτωση δεν υιοθετούμε αυτές τις έρευνες που προσβάλλουν τους συνανθρώπους μας αριστερούς. Άλλωστε, από τα φοιτητικά μας χρόνια θυμόμαστε ότι και το ΚΚΕ και το ΚΚΕ εσωτερικού είχαν καλά… γκομενάκια, απλά έκαναν το λάθος να κρύβονται πίσω από τα αμπέχονα και τα ταγάρια.

antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου