Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016

"ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ" Ο ΡΕΝΤΣΙ! ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΖΟΥΝ - ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΠΑΛΕΡΜΟ - "ΟΧΙ" ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ!


"Ξύλο μετά μουσικής" έριξαν οι Ιταλοί πολίτες στον Πρωθυπουργό της χώρας Ματέο Ρέντσι που επισκέφθηκε σήμερα το Παλέρμο σε προεκλογική συγκέντρωση με συναυλία πριν από το δημοψήφισμα της Κυριακής.

Δύο ημέρες πριν το δημοψήφισμα και όλα φαίνονται πώς έχουν κριθεί για τον Μ.Ρέντσι και το δίδυμο Βρυξελλών και Βερολίνου που επιχειρεί να λάβει ακόμα περισσότερες εξουσίες μέσω της αναθεώρησης του ιταλικού συντάγματος που είναι το διακύβευμα του δημοψηφίσματος.

Ο Ματέο Ρέντσι έχει διαμηνύσει πως εάν δεν επικρατήσει το "ναι" (σ.σ. το οποίο και υποστηρίζει) θα παραιτηθεί και μάλλον την Δευτέρα θα αποχαιρετήσει την πρωθυπουργία, αν τηρήσει την υπόσχεσή του.

Στο Παλέρμο οι κάτοικοι τον υποδέχθηκαν όπως θα δείτε στο βίντεο και οι υποστηρικτές του είναι λιγότεροι από τους αστυνομικούς που ανέλαβαν να τον προστατέψουν

Δύο ημέρες πριν το δημοψήφισμα δεν υπάρχει ούτε μία (1) δημοσκόπηση που να δείχνει ότι το "Ναι" στις δημοσκοπήσεις προηγείται, έστω και κατά 0,1%!

Σε δώδεκα δημοσκοπήσεις το τελευταίο δεκαήμερο το "Οχι" προηγείται από 4 μέχρι 7 μονάδες χωρίς αναγωγή επί των εγκύρων. Με αναγωγή η διαφορά φτάνει και τις 11 μονάδες!
pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου