Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

ΔΥΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΦΕ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΚΑΙ "ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ"! ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ "ΝΤΟΥ"



Δυο- δυο εντοπίζονται πλέον τα καταστήματα που σερβίρουν «φρουτάκια» στην πελατεία τους και οι συλλήψεις αυξάνονται μέρα με τη μέρα. Μόνο στην πόλη των Σερρών, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας συνέλαβαν συνολικά ένδεκα άτομα.

Στα δυο ίντερνετ καφέ όπου έκαναν αιφνιδιαστικό έλεγχο, βρήκαν ειδικά διαμορφωμένους χώρους στους οποίους ήταν εγκατεστημένοι συνολικά οκτώ υπολογιστές με ειδικό λογισμικό για το παράνομο τυχερό παιχνίδι, οι οποίοι κατασχέθηκαν μαζί με δυο κεντρικούς server και 380 ευρώ από τη διεξαγωγή του. Οι ιδιοκτήτες απουσίαζαν και αναζητούνται, αλλά συνελήφθησαν πέντε υπάλληλοι και έξι θαμώνες ηλικίας 25 ως 51 χρόνων που οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών και τους ασκήθηκε δίωξη για παράνομα τυχερά παίγνια.

*** Ο έλεγχος που έγινε από αστυνομικούς της Ασφάλειας σε ένα άλλο κατάστημα σε περιοχή της Καστοριάς, οδήγησε στη σύλληψη του 46χρονου ιδιοκτήτη του και ενός 61χρονου θαμώνα στον οποίο επέτρεπε να παίζει «φρουτάκια». Κατασχέθηκαν τρεις υπολογιστές, ένα τηλεχειριστήριο, μια συσκευή αποθήκευσης δεδομένων και 522,50 ευρώ και οι συλληφθέντες παραπέμφθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς κατηγορούμενοι για παράβαση του νόμου περί παιγνίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου